Meniu

LEVERKUSEN NU MAI FORȚEAZĂ!

FERENCVAROS - BAYER LEVERKUSEN

Leverkusen e pe primul loc, la trei puncte în fața lui Genuine Bétis, și o înfruntă pe Ferencvaros, ultima în grupa G, cu zero puncte. Nu există nicio emoție reală în acest meci. În ciuda remizei 1-1 la Betis, Bayer a controlat faza grupelor de la un capăt la altul. Echipa lui Gerardo Seoane are o medie a golurilor mai mare decât cea a spaniolilor (+10 la +1), prin urmare o înfrângere șocantă împotriva clubului maghiar nu ar trebui să fie o problemă. Asaltul german este într-o formă bună, cu 17 goluri marcate în ultimele patru meciuri din TCC, și va spera să facă rău apărării maghiare.

stats ferencvaros leverkusen


Scopul ultimei confruntări de la Ferencvaros va fi acela de a-și salva onoarea. Cu cinci înfrângeri în tot atâtea partide de la începutul competiției, colegii lui Tokmac Nguen nu au cunoscut încă gustul triumfului. În ciuda celor douăsprezece goluri primite, echipa lui Peter Stöger nu este cea mai slabă apărare din competiție și ar trebui să facă tot posibilul pentru a nu pleca cu sacul.

Favorită logică a acestei întâlniri este Bayer Leverkusen, care ar trebui să câștige al șaselea și ultimul meci din faza grupelor. Nemții au o echipă mai talentată și mai completă decât cea a maghiarilor, chiar dacă prudența este întotdeauna la ordinea zilei!PUNCTE CHEIE:

  • Ferencvaros are cel mai slab atac din grupă, cu patru goluri marcate.
  • Ferencvaros are o medie de 2,8 goluri primite pe meci.
  • Ferencvaros a încasat șase goluri în două meciuri pe teren propriu.
  • Bayer Leverkusen are cel mai bun atac și cea mai bună apărare din Grupa G (14/4).
  • Bayer Leverkusen este neînvinsă în această competiție.
  • Bayer Leverkusen are doi jucători cu trei goluri: Diaby și Writz.