Meniu

FORȚEAZĂ WEST HAM CONTRA ZAGREBULUI?

WEST HAM - DINAMO ZAGREB

În grupa H, nimic nu e finalizat! West Ham nu are niciun motiv de îngrijorare pentru că echipa engleză este deja calificată și are un avans de șase puncte față de adversara sa, Dinamo Zagreb. Hammers sunt neînvinși în faza grupelor Europa League, cu patru meciuri fără goluri marcate, dintre care trei la rând, două victorii pe teren propriu, pentru un total de cinci goluri marcate și o medie de două goluri pe meci. Echipa lui David Moyes este pregătită pentru întâlnirea de joi și va încerca să încheie pe un rezultat bun înainte de deplasarea la Burnley în weekend.

STATS WHM DZG

Croații trebuie să câștige la West Ham sau riscă să piardă poziția secundă în favoarea ocupantei locului trei, Genk, care se află la două puncte în spatele lor. Zagreb este a doua cea mai puternică echipă ofensivă din grupă, cu opt goluri, și va dori să pună la încercare apărarea engleză timp de 90 de minute. Dinamo are o medie de goluri mai mare (+2 față de -5) decât belgienii, astfel că o remiză ar putea fi suficientă. Cu toate acestea, în fotbal se poate întâmpla orice, așa că Purgeri vor călători cu dorința de a pleca de pe London Stadium cu o victorie!


Chiar dacă West Ham este liderul grupei, echipa engleză va trebui să fie precaută în acest meci, deoarece clubul croat nu se va lăsa intimidat și va căuta să se califice fără a avea grija meciului dintre Genk și Rapid Viena. Remiză sau Zagreb este pariul pe care trebuie să-l alegeți dacă credeți că Dinamo Zagreb va avea o prestație bună.

PUNCTE CHEIE:

  • West Ham are cel mai bun atac din grupă, cu cincisprezece goluri marcate.
  • West Ham are o medie de 2,5 goluri marcate acasă.
  • West Ham s-a impus cu 2-0 în prima manșă.
  • Dinamo Zagreb a luat trei puncte din șase posibile în deplasare.
  • Dinamo Zagreb a marcat patru goluri în ultimele două meciuri.
  • Dynamo Zagreb a reușit doar o singură partidă fără gol primit în patru meciuri.