Meniu

CAMERUN DEBUTEAZĂ CU VICTORIE

CAMERUN

Cupa Africii pe Națiuni 2021 este în sfârșit aici, după ce a fost amânată de două ori, iar gazda Camerun va începe cu o întâlnire crucială cu Burkina Faso în Grupa A. Camerunul nu a jucat niciun meci amical înainte de turneu, deși vine după un parcurs bun. Ei s-au calificat pentru ultima rundă de calificare la Cupa Mondială din 2022 și vor încerca să își extindă seria de victorii la patru meciuri atunci când vor înfrunta Burkina Faso.

Camerun a convocat jucători importanți, precum Eric Choupo-Moting de la Bayern Munchen, Karl Toko Ekambi de la Lyon și Andre Onana de la Ajax. Au început campania cu trei meciuri consecutive fără goluri marcate și au ajuns la 15 meciuri fără să piardă acasă. Camerun va beneficia de avantajul de a avea avantajul terenului propriu.

camerBURKINA FASO

Burkina Faso a fost, de asemenea, impresionantă în ultimele meciuri și, deși nu a avut același nivel de succes ca și Camerun, rămâne un adversar dificil. Bertrand Traore, de la Aston Villa, va juca un rol important pentru ei astăzi, dar succesul lor recent a fost construit pe munca de echipă mai degrabă decât pe strălucirea individuală. Burkina Faso a împins Algeria până în ultima rundă a preliminariilor pentru Cupa Mondială 2022, ratând la limită un loc în finală.

Sunt neînvinși în ultimele opt meciuri, dar au remizat trei din ultimele patru. Înaintea acestui meci, ei au zdrobit Gabon cu 3-0 într-o întâlnire amicală de dinaintea turneului, al doilea lor meci amical după un egal 0-0 cu Mauritania. Camerun a remizat în ultimele trei întâlniri competitive cu această echipă.


Atât Camerunul, cât și Burkina Faso sunt pe val; Camerunul a câștigat patru meciuri consecutive și este neînvinsă acasă. Burkina Faso nu a pierdut în opt meciuri, însă trei dintre ultimele patru au fost remize. Având în vedere avantajul terenului si forma buna, mizăm pe o victorie a Camerunului.


PUNCTE CHEIE:

  • Camerun are patru victorii consecutive.
  • Camerun are trei meciuri consecutive fără gol primit.
  • Camerun nu a pierdut niciun meci acasă în 15 meciuri consecutive.
  • Burkina Faso este neînvinsă în ultimele opt meciuri.
  • În ultimele trei meciuri competitive, aceste națiuni au remizat.