Meniu

NAPOLI OBȚINE TREI PUNCTE MUNCITE

NAPOLI

În acest meci din etapa a 21-a din Serie A italiană, Sampdoria se deplasează pe Stadio Diego Armando Maradona pentru a înfrunta Napoli. Cu 40 de puncte, gazdele se află pe locul trei, în timp ce oaspeții sunt pe locul 15, cu 20 de puncte. Napoli a început noul an cu o remiză meritorie, 1-1 cu Juventus. Anul trecut, aceștia se aflau în fruntea clasamentului, dar apoi au suferit o scădere alarmantă de formă în decembrie.

Au jucat cinci meciuri de campionat în decembrie, câștigând doar unul, pierzând trei și remizând unul. Au primit un total de patru puncte din cincisprezece posibile. Napoli se află acum la șase puncte în spatele lui Inter Milano, deși a jucat un meci în plus. Faptul că Napoli era neînvinsă după primele șapte meciuri pe teren propriu din acest sezon, dar a pierdut toate cele trei de după, este deosebit de îngrijorător.

NAPOLISAMPDORIA

Sampdoria a pierdut precedentele trei meciuri, inclusiv o înfrângere cu 2-1 pe teren propriu cu Cagliari în cel mai recent meci. Ei au câștigat doar unul din ultimele șase meciuri de campionat și au pierdut doar o singură dată în ultimele patru meciuri în deplasare, ceea ce reprezintă un record extraordinar. În acest sezon, Sampdoria are un record ciudat de a obține mai multe puncte în deplasare decât acasă, având 11 puncte din meciurile din deplasare, față de nouă puncte din meciurile de acasă. Sezonul teribil al Sampdoriei a fost exacerbat de apărarea fragilă, care le-a permis să păstreze doar o singură foaie albă în ultimele opt meciuri.


Napoli va spera să oprească seria de trei înfrângeri pe teren propriu cu o victorie în acest meci. De asemenea, sunt dezavantajați de faptul că jucători importanți sunt convocați la AFCON. Pentru că au pierdut ultimele șase întâlniri cu Napoli, Sampdoria va crede că aceasta este cea mai mare șansă de a-i supăra. Credem că Napoli își va reveni și va câștiga acest meci cu mai mult de 2,5 goluri marcate.


PUNCTE CHEIE:

  • Ultimele patru meciuri ale lui Napoli au produs un total de cinci goluri.
  • Nu au reușit să înscrie în ultimele două meciuri pe teren propriu, după ce în precedentele trei au marcat 11 goluri.
  • În ultimele șapte meciuri au păstrat o singură foaie albă.
  • Ambele echipe au marcat în ultimele opt meciuri ale Sampdoriei în toate competițiile.
  • Sampdoria a marcat în ultimele zece meciuri și nu a reușit să înscrie decât în trei ocazii în tot sezonul.