Meniu

REUȘESC FRANCEZII PRIMA VICTORIE?


AUSTRIA

Franța nu are parte de o perioadă ușoară în Liga Națiunilor și va intra in al treilea mecu tot fără victorie. Gazdele Cu trei puncte, Austria este pe locul doi în Liga A, Grupa 1, în timp ce Franța este pe locul trei, cu un punct. Austria a început bine mandatul lui Ralf Rangnick, învingând Croația cu 3-0 în deplasare, dar a avut probleme acasă cu Danemarca, pierzând cu 2-1. După înfrângerea cu Danemarca, Austria a păstrat doar două meciuri fără gol în ultimele zece partide.

Cu toate acestea, au o serie de goluri marcate care le va fi de folos împotriva campioanei mondiale. Austria nu a reușit să înscrie decât în două dintre ultimele zece meciuri, marcând două sau mai multe goluri în șase dintre ele. Ei vor trebui să își întărească apărarea după ce au primit două goluri în trei dintre ultimele cinci meciuri. Precedenta întâlnire a Austriei cu Franța a avut loc în 2009, când a fost învinsă cu 3-1.

aust

FRANTA

Franța nu a avut un start fantastic în apărarea campionatului Ligii Națiunilor. A pierdut cu 2-1 acasă în fața Danemarcei, în primul meci fără antrenorul Didier Deschamps, aflat în concediu de compasiune. Au făcut zece schimbări în al doilea meci, inclusiv lăsându-i pe banca de rezerve pe Kylian Mbappe și Karim Benzema, dar nu au reușit decât să obțină un rezultat de egalitate, 1-1, cu Croația. Au marcat în fiecare din ultimele 22 de meciuri, iar cu Mbappe și Benzema programați să revină, acest model va continua cu siguranță.

Franța a marcat două sau mai multe goluri de șapte ori în ultimele zece meciuri, în timp ce ambele echipe au marcat de șase ori. Franța a păstrat doar o singură foaie albă în ultimele șapte meciuri în deplasare - o victorie cu 2-0 în fața Finlandei în noiembrie 2021. În trei din precedentele patru meciuri în deplasare, au marcat două sau mai multe goluri, iar în șase din ultimele șapte meciuri, ambele echipe au marcat.

Franța are o echipă minunată, dar nu a avut un start bun în competiție, iar apărarea lor este motivul principal. Au păstrat doar patru meciuri fără goluri în ultimele zece partide, iar în șase dintre ele ambele echipe au marcat. Austria este, de asemenea, pe o linie de goluri extraordinară în acest meci, dar apărarea lor nu a fost punctul lor forte. Se vor confrunta cu unii dintre cei mai buni atacanți din lume, iar noi mizăm pe faptul că ambele echipe vor marca.


PUNCTE CHEIE:

  • Austria a primit de două ori câte trei goluri în ultimele cinci meciuri.
  • Ambele echipe au marcat în patru din ultimele cinci meciuri ale Austriei.
  • Austria nu a reușit să înscrie în două din ultimele 10 meciuri.
  • Ambele echipe au marcat în șase din ultimele 10 meciuri ale Franței.
  • Franța a marcat în fiecare din ultimele 22 de meciuri.