Meniu

CARE MAI SUNT SPERANȚELE ROMÂNIEI?

ROMANIA

În runda a treia a unei grupe din care mai fac parte Bosnia-Herțegovina și Muntenegru, se vor întâlni România și Finlanda. România se află pe ultimul loc după două înfrângeri în primele două meciuri, în timp ce Finlanda este pe primul loc după un egal cu Bosnia și o victorie în fața Muntenegrului în ultima etapă. România a avut o competiție acerbă în grupa de calificare la Cupa Mondială. A terminat pe locul al treilea, la doar un punct în spatele Macedoniei de Nord, și a pierdut doar la un singur punct.

Cu toate acestea, în ultima vreme, au avut o serie de înfrângeri, cu trei eșecuri și o remiză în ultimele patru meciuri. România preferă să țină lucrurile aproape și să se concentreze pe stabilitatea defensivă, mai degrabă decât să iasă la atac, după cum se vede din faptul că nouă dintre cele unsprezece meciuri ale sale s-au încheiat cu un scor sub 2,5 goluri. Au avut rezultate mixte pe teren propriu, cu două victorii și o remiză în ultimele cinci meciuri, și vor fi disperați să obțină primele puncte în această grupă strânsă.

ROMA






FINLANDA

Finlanda a înregistrat o evoluție semnificativă în ultimii ani. Ei au împins în grupa lor de calificare la Cupa Mondială, terminând la doar un punct în spatele Ucrainei, după ce au participat la Euro 2021 și aproape au ratat eliminarea în runda finală. De asemenea, este o echipă defensivă, cu paisprezece dintre ultimele șaisprezece meciuri încheiate cu un scor de sub 2,5 goluri. Au trei victorii în ultimele patru meciuri jucate în deplasare, ceea ce indică faptul că au performanțe bune în deplasare.

Acest meci pare să fie echilibrat în ceea ce privește câștigătorul meciului. Un unghi de goluri, pe de altă parte, este, fără îndoială, cel mai bun pariu aici. România și Finlanda sunt ambele cu o mentalitate defensivă, iar Under 2,5 este selecția valorică în ceea ce ar trebui să fie un meci cu puține goluri, conform datelor covârșitoare în favoarea lui Under 2,5.


PUNCTE CHEIE:

  • Nouă din ultimele unsprezece meciuri ale României s-au încheiat cu sub 2,5 goluri
  • Paisprezece din ultimele șaisprezece meciuri ale Finlandei s-au încheiat cu mai puțin de 2,5 goluri.
  • Toate ultimele patru meciuri jucate de România pe teren propriu au avut sub 2,5 goluri.
  • Patru din ultimele cinci meciuri jucate de Finlanda în deplasare au avut sub 2,5 goluri.
  • Toate ultimele patru întâlniri dintre cele două echipe s-au încheiat cu sub 2,5 goluri.