Meniu

LIVERPOOL SE IMPUNE LA VILLA

ASTON VILLA

În acest meci din Premier League, Aston Villa primește pe Villa Park pe Liverpool. Cu 43 de puncte, echipa gazdă se află pe locul 11, în timp ce oaspeții sunt pe locul 2, cu 83 de puncte. Aston Villa speră să obțină a treia victorie consecutivă, care ar fi doar a treia oară în cele nouă sezoane petrecute în Premier League când reușește acest lucru. Au câștigat șapte puncte în precedentele trei meciuri, punând capăt oricărei îngrijorări legate de retrogradare. Ei pierduseră patru meciuri consecutive înainte de această serie de trei meciuri fără înfrângere.

Doar două dintre ultimele opt meciuri de campionat ale lui Aston Villa s-au încheiat cu victorii. Sezonul trecut, au câștigat acest meci cu 7-2, dar nu au mai câștigat două întâlniri consecutive pe teren propriu împotriva lui Liverpool din 1998. În era Premier League, Villa a fost învinsă de 14 ori acasă de Liverpool, cea mai mare victorie în deplasare a celor de la Reds împotriva oricărei echipe.

liver

LIVERPOOL

Liverpool are un sezon fantastic, ajungând în finala a trei ediții de Cupă, dar ambițiile sale pentru titlul de campioană sunt pe muchie după ce a remizat 1-1 cu Tottenham în ultimul meci. Pentru a inrautatii situația, liderul campionatului a învins cu 5-0 pe Newcastle și și-a mărit avansul la trei puncte cu trei meciuri rămase de disputat. City are acum un avantaj de patru goluri față de Liverpool și își poate permite să piardă un meci după victoria lor copleșitoare.

Liverpool va încerca să răzbune umilitoarea înfrângere cu 7-2 din sezonul trecut și să își mențină în viață modestele ambiții de titlu. În toate competițiile, au câștigat 13 din precedentele 14 meciuri în deplasare, cu un egal.

După ce a fost învinsă brutal la ultima vizită pe Villa Park, Aston Villa va fi conștientă de o Liverpool rănită. Liverpool a dat dovadă de un curaj incredibil în acest sezon, revenind de la un deficit de 13 puncte pentru a reduce diferența la trei puncte. Pentru a-și îmbunătăți diferența de goluri, vor avea nevoie de o victorie mare, sperând în același timp ca Manchester City să piardă. Liverpool este favorita noastră la victorie.


PUNCTE CHEIE:

  • În patru din ultimele șase meciuri ale lui Aston Villa s-au marcat peste 2,5 goluri.
  • Doar o singură echipă a marcat în ultimele cinci meciuri disputate pe teren propriu.
  • Villa nu a reușit să înscrie în trei din ultimele șase meciuri.
  • În patru din ultimele cinci meciuri ale lui Liverpool au fost sub 2,5 goluri.
  • Liverpool a marcat în ultimele 14 meciuri disputate în deplasare.