Meniu

SPECTACOL OFENSIV LA SOUTHAMTPON

SOUTHAMPTON

În urma victoriei din turul al treilea al Cupei Angliei, Southampton va vizita Brentford, cele două formații îndreptându-și atenția spre Premier League. Brentford ocupă locul 12, cu 23 de puncte, în timp ce Southampton se află pe locul 14, cu 21 de puncte. Southampton vine după o victorie cu 3-2 în Cupa Angliei în fața lui Swansea City, pe care a trebuit să o câștige în prelungiri. A fost al patrulea meci consecutiv fără înfrângere și al treilea la rând în care au marcat două sau mai multe goluri. În patru din ultimele cinci meciuri, Saints au primit două sau mai multe goluri, iar în patru dintre aceste meciuri, ambele echipe au marcat. În ultimele cinci meciuri, nu au reușit să înscrie decât o singură dată.

SOUTHBRENTFORD

Brentford, pe de altă parte, vine după o victorie cu 4-1 în Cupa Angliei, în deplasare la Port Vale, și va încerca să ajungă la trei victorii la rând în această seară. Au câștigat ultima confruntare din campionat cu 2-1 împotriva lui Aston Villa și au marcat șase goluri în ultimele două meciuri. Este un pas important înainte după ce nu au reușit să înscrie în precedentele trei meciuri și vor fi bucuroși să se confrunte cu o echipă care nu a păstrat multe foi curate în ultima vreme.

Apărarea lui Brentford va fi și ea pusă sub semnul întrebării, nereușind să păstreze o foaie albă în ultimele cinci meciuri. Recordul lor defensiv în deplasare nu este grozav, iar ambele echipe au marcat în trei din ultimele cinci meciuri în deplasare care se apropie de acest meci. Brentford a cedat două sau mai multe goluri în patru dintre precedentele cinci meciuri în deplasare.În timp ce aceste două echipe se confruntă, apărarea nu este cel mai puternic costum al lor; ambele s-au luptat în această privință și niciuna dintre ele nu a păstrat o foaie curată în ultimele cinci meciuri. Cu toate acestea, ambele echipe au înregistrat statistici fantastice în atac, așa că mergem cu ambele echipe pentru a marca aici.


PUNCTE CHEIE:

  • Brentford nu are nicio foaie albă în ultimele cinci meciuri.
  • Southampton nu are nicio foaie curată în ultimele cinci meciuri.
  • Brentford a marcat șase goluri în ultimele două meciuri.
  • Ambele echipe au marcat în ultimele patru meciuri ale lui Southampton.
  • Ambele echipe au marcat în trei din ultimele cinci meciuri disputate de Brentford în deplasare.