Meniu

ZLATAN SMULGE EGALUL PENTRU MILAN

UDINESE

În acest meci din etapa a 17-a din Serie A italiană, Udinese primește pe Dacia Arena pe AC Milan. Cu 16 puncte, echipa gazdă se află pe locul 14, în timp ce oaspeții conduc în clasament cu 38 de puncte după 16 meciuri. Udinese nu a mai câștigat în campionat de patru meciuri, iar o nouă înfrângere ar putea să o apropie de zona retrogradării. Cea mai recentă confruntare a fost o înfrângere pe teren propriu cu 3-1 în fața lui Empoli, iar cea mai recentă victorie a fost obținută la începutul lunii noiembrie împotriva lui Sassuolo.

Udinese a remizat în ultimele trei meciuri disputate pe teren propriu și are șase remize în ultimele zece partide. Au două victorii, două înfrângeri și patru egaluri în meciurile de acasă. Doar unul dintre ultimele patru meciuri disputate de Udinese pe teren propriu împotriva lui Milan s-a soldat cu o victorie.

Stats Udinese Milan

AC MILAN

Milan va fi iritată după ce a fost eliminată din Liga Campionilor de Liverpool. Înfrângerea cu 2-1 pe teren propriu i-a făcut să termine pe ultimul loc în grupă și chiar să piardă locul trei, care i-ar fi calificat în Europa League. Acum se poate concentra pe câștigarea primului titlu în Serie A din campania 2010/11.

Au doar un punct avans față de Inter Milano și știu că orice altceva în afară de o victorie nu va fi suficient pentru a pune la distanță campioana în exercițiu. Milan a câștigat cinci din cele șase meciuri anterioare disputate în deplasare în campionat, având la activ doar o victorie cu 4-3 împotriva Fiorentinei.


Udinese va încerca să întrerupă o serie de cinci înfrângeri consecutive, în timp ce Milan va spera să lase în urmă eliminarea din Liga Campionilor cu o victorie. Credem că Milan își va reveni și va câștiga.


PUNCTE CHEIE:

  • În patru din ultimele cinci meciuri ale lui Udinese s-au marcat peste 2,5 goluri
  • În cinci din ultimele șase meciuri ale lui Udinese au marcat ambele echipe.
  • În trei din ultimele cinci meciuri ale lui Milan a marcat doar o singură echipă.
  • Milan nu a reușit să înscrie decât într-unul din ultimele 12 meciuri de campionat disputate în deplasare.
  • În patru din ultimele cinci meciuri dintre aceste echipe au marcat ambele echipe.