Meniu

11 Mai 21:45 Luxemburg - Turcia

LUXEMBURG

În acest meci din Liga Națiunilor Unite C, Luxemburg primește Turcia pe Stade de Luxembourg. Echipa locală a avut un start minunat în competiție, cu două victorii, dar va avea parte de cel mai greu test de până acum când va întâlni Turcia. Luxemburgul a câștigat ambele meciuri împotriva Insulelor Feroe și a Lituaniei, și a păstrat un scor alb în ambele partide. Înainte de cele două victorii, Luxemburgul pierduse cinci din cele șase meciuri anterioare.

Luxemburg a avut o campanie bună de calificare la Cupa Mondială, terminând la egalitate pe locul trei cu Irlanda și câștigând trei din cele opt meciuri disputate. Ei au câștigat doar trei din precedentele 10 meciuri în toate competițiile, astfel că recordul lor actual nu este grozav. Luxemburgul va fi destul de îngrijorat de forma sa recentă pe teren propriu, care i-a făcut să piardă ultimele trei meciuri și să câștige doar o singură dată în ultimele nouă meciuri.

lux

TURCIA

Turcia va fi dezamăgită că a retrogradat în Liga C, dar și-a demonstrat clasa câștigând primele două meciuri cu un scor combinat de 10-0. Ei sunt favoriți aparenți în această grupă, iar o victorie aici le-ar oferi un avantaj de trei puncte față de Luxemburg. Turcia s-a descurcat admirabil în calificările pentru Cupa Mondială, terminând la doar două puncte în spatele câștigătoarei grupei, Olanda. Portugalia i-a eliminat în cele din urmă în semifinalele de baraj. Turcia a pierdut doar de două ori în precedentele opt meciuri în toate competițiile, iar forma sa în deplasare a fost deosebit de excelentă, cu trei victorii în ultimele patru meciuri.

Turcia va fi dornică să demonstreze că este mult prea bună pentru a juca în Liga C și a început excelent, cu două victorii convingătoare. Luxemburg va încerca să își consolideze startul bun, dar va avea un test dificil împotriva unei Turcii accidentate. Vizitatorii au marcat goluri ca nebunii, așa că apărarea echipei gazdă va trebui să fie la înălțime. Credem că Turcia va câștiga acest meci.



PUNCTE CHEIE:

  • În trei din ultimele patru meciuri ale Luxemburgului au fost sub 2,5 goluri.
  • Doar o singură dată în ultimele cinci meciuri au marcat ambele echipe.
  • Luxemburg nu a reușit să păstreze o foaie albă în ultimele nouă meciuri.
  • În ultimele șapte meciuri ale Turciei s-au marcat peste 2,5 goluri.
  • Au marcat 21 de goluri în ultimele șase meciuri, cu o medie de 3,5 goluri pe meci.