Meniu

CONTINUĂ SPECTACOLUL PORTOCALEI MECANICE?

OLANDA

Parcursul excelent al Olandei în Liga Națiunilor a continuat în ziua a doua a meciului, cu o victorie cu 2-1 în fața Țării Galilor, iar în confruntarea cu Polonia, Olanda își propune să obțină trei victorii din trei meciuri. Polonia se află pe locul trei în Grupa 4 a Ligii A, cu trei puncte, în timp ce Olanda este pe primul loc, cu șase puncte. Olandezii au avut nevoie de un gol al lui Wout Weghorst în prelungiri pentru a învinge Țara Galilor, care egalase și ea în ultimul minut.

A fost al 11-lea meci consecutiv fără înfrângere, cu opt victorii, dar mai au de lucru în apărare, cu o singură partidă fără gol primit în ultimele șase jocuri. Olandezii au unul dintre cele mai eficiente atacuri din competiție în acest moment, marcând două sau mai multe goluri în opt dintre ultimele zece meciuri. În ultimele zece întâlniri dintre cele două țări, Olanda nu a pierdut. Ultima dată când Polonia a învins Olanda a fost în 1979.

OLAN


POLONIA

Polonia și-a început campania cu o victorie cu 2-1 în fața Țării Galilor, acasă, dar al doilea meci a fost un dezastru. Ei vin după o înfrângere cu 6-1 în Belgia, un meci în care au marcat primii. Polonezii au avut un start bun, Robert Lewandowski oferindu-le avantajul după 28 de minute, dar Axel Witsel a egalat, iar echipele au intrat la pauză la egalitate. Norocul Poloniei s-a terminat în repriza a doua, când a permis cinci goluri, prelungind suferința din Liga Națiunilor.

Polonezii aveau doar trei victorii și două meciuri fără gol primit în ultimele zece confruntări din Liga Națiunilor. Polonia este defavorizată în acest meci, având doar două meciuri fără gol în ultimele 17 partide. Ambele echipe au marcat în cinci din ultimele șase meciuri ale Poloniei, care a pierdut cinci meciuri consecutive împotriva Olandei, marcând în doar unul dintre ele.

O statistică care frapează este că aceste două echipe nu sunt cele mai bune în apărare, dar Olanda este favorită clară în acest meci. Ei sunt pe val în acest moment, având nouă victorii în ultimele zece meciuri cu Polonia. Ambele echipe vor marca, dar Olanda va câștiga.

PUNCTE CHEIE:

  • Olanda are un singur meci fără gol primit în șase partide.
  • Olanda a marcat două sau mai multe goluri în opt din ultimele 10 meciuri.
  • Ambele echipe au marcat în șase din ultimele 10 meciuri ale Olandei.
  • Ambele echipe au marcat în cinci din ultimele șase meciuri ale Poloniei.
  • Polonia are două meciuri fără gol primit în 17 meciuri.