Meniu

EVERTON RĂMÂNE ÎN ZONA FIERBINE

WATFORD

Everton, care a ieșit din zona retrogradării cu o victorie în fața lui Leicester City, a fost una dintre echipele care a avut cel mai bun weekend. Nu au ieșit încă din impas, având la orizont un meci de campionat cu Watford. Everton se află pe locul 16, cu 35 de puncte, în timp ce Watford se află pe locul 19, cu 22 de puncte. Retrogradarea lui Watford a fost asigurată în urma înfrângerii cu 1-0 în fața lui Crystal Palace, care a fost a șasea înfrângere consecutivă și a cincea în zece meciuri fără gol marcat.

Într-o notă mai pozitivă, a primit mai puțin de două goluri pentru a treia oară în ultimele zece meciuri, dar nu a păstrat o foaie albă în ultimele nouă partide.

WATF

EVERTON

Everton vine după o victorie cu 2-1 în fața lui Leicester City, a doua consecutivă și a treia în cinci meciuri. Această porțiune este critică pentru șansele lor de supraviețuire, iar până acum au câștigat cele mai dificile meciuri - împotriva lui Manchester United, Chelsea și Leicester City. Accidentarea lui Yerry Mina din victoria împotriva lui Leicester City va fi cea mai mare îngrijorare, dar Everton ar trebui cu siguranță să privească acest meci ca pe unul pe care îl pot câștiga după eroismele lor recente.

Toffees a pierdut 5-2 acasă cu Watford în prima etapă, dar lucrurile sunt diferite de data aceasta. Ei ar trebui să aibă o bună amortizare dacă câștigă, deoarece joacă cu câteva zile înainte de Burnley, și ar trebui să facă jocul lor în mână să conteze, deoarece sunt doar un punct deasupra zonei de retrogradare.

Everton nu a avut prea mult succes în deplasare în ultima vreme, dar confruntarea cu o echipă care nu a avut prea mult succes acasă ar trebui să fie o ocazie excelentă de a schimba acest lucru. Vizitatorii sunt pe cai mari, după ce au pierdut doar o singură dată în fața lui Liverpool în ultimele cinci meciuri. Watford nu are prea multe de jucat pentru că nu poate ieși din situația actuală. Everton este favorită la victorie.


PUNCTE CHEIE:

  • Watford are șase înfrângeri consecutive înainte de acest meci.
  • Everton are trei victorii în cinci meciuri.
  • Watford a încasat două sau mai multe goluri în șapte din 10 meciuri.
  • Everton are o victorie în nouă meciuri în deplasare.
  • Watford are 11 înfrângeri consecutive pe teren propriu.