Meniu

NANTES O RĂPUNE ȘI PE RENNES

NANTES

După ce a câștigat Cupa Franței, Nantes speră să își consolideze succesul atunci când va primi vizita celor de la Rennes în Ligue 1. Nantes se află pe locul nouă în clasament, cu 51 de puncte, în timp ce Rennes este pe locul patru, cu 62 de puncte. Nantes nu avea nicio șansă de calificare în Europa, dar după victoria cu 1-0 în fața lui Nice în finala Cupei Franței, va juca totuși în Europa League. Ei s-a descurcat bine pentru o echipă care a fost la un pas de retrogradare în sezonul trecut și nu poate spera decât la un final solid în ultimele trei meciuri.

Recenta lor serie de goluri a fost impresionantă, echipa a marcat de două ori în trei dintre ultimele patru meciuri și a înscris în fiecare dintre ultimele cinci meciuri. În ultimele cinci meciuri, au păstrat doar o singură foaie albă. În campionat, Nantes a marcat în fiecare dintre ultimele trei meciuri, iar în fiecare dintre ultimele cinci meciuri de campionat, ambele echipe au marcat.

NANT

RENNES

Rennes urmărește în continuare locul al doilea și calificarea automată în Liga Campionilor, iar recordul de patru meciuri fără înfrângere împotriva lui Nantes le va da speranțe de victorie aici. Ei vin după o serie puternică în care au câștigat trei din ultimele cinci meciuri și au marcat 13 goluri. Au avut două meciuri fără gol în ultimele două partide, o victorie cu 5-0 cu Lorient și, cel mai recent, o victorie cu 2-0 cu Saint Etienne.

Au marcat de două sau mai multe ori în patru din precedentele cinci meciuri și speră să continue această tendință în acest meci. S-au marcat peste 2,5 goluri în patru din precedentele cinci meciuri, iar ambele echipe au marcat în trei dintre aceste partide. Forma recentă a lui Rennes în deplasare a fost inconsecventă, cu două victorii, două înfrângeri și o remiză, dar o constantă a fost lipsa unei foi curate în aceste cinci meciuri.

Rennes urmărește în continuare un loc în Liga Campionilor, iar acest lucru va determina modul în care va aborda acest meci. O victorie îi va ajuta foarte mult, dar trebuie să se ferească de asaltul lui Nantes, care a pus cifre mari în ultima vreme. Rennes a fost impresionantă și în atac, iar meciurile anterioare ale ambelor echipe au inclus peste 2,5 goluri, așa că mizează pe acest meci pentru a menține această tendință.


PUNCTE CHEIE:

  • Rennes nu are nicio remiză albă în cinci meciuri în deplasare.
  • Ambele echipe au marcat în ultimele cinci meciuri de campionat ale lui Nantes.
  • Ultimele trei meciuri de campionat ale lui Nantes au produs peste 2,5 goluri.
  • Patru din ultimele cinci meciuri ale lui Rennes au produs peste 2,5 goluri.
  • Rennes este neînvinsă în ultimele trei întâlniri cu Nantes.