Meniu

CITY, VICTORIE CATEGORICĂ LA WOLVES

WOLVES

Wolves întâlnește pe Manchester City pe Molineux Stadium într-un meci crucial din Premier League. Cu 50 de puncte, echipa gazdă se află pe locul opt, în timp ce oaspeții sunt pe primul loc, cu 86 de puncte. Ultima confruntare a lui Wolves s-a încheiat cu un egal palpitant, 2-2, cu Chelsea. Ambițiile lor fragile din Europa Conference League au fost menținute în viață datorită unui punct obținut în acest meci. Wolves se află la cinci puncte în spatele lui West Ham, pe locul șapte, deși au un meci în minus.

Ei trebuie să câștige acest meci, ceea ce va fi o performanță aproape imposibilă împotriva campionilor ligii. Pe de altă parte, Wolves a câștigat și a remizat în ultimele trei meciuri disputate pe teren propriu împotriva lui City. Au pierdut acest meci cu 3-1 în sezonul precedent, deși nu au mai pierdut două meciuri consecutive pe teren propriu împotriva lui Manchester City din aprilie 1981.

CITY

MANCHESTER CITY

Manchester City se află într-o formă foarte bună, iar în cel mai recent meci al său a învins cu 5-0 pe Newcastle și a luat un avans de trei puncte față de Liverpool, cu doar trei meciuri rămase de disputat. City are 16 meciuri fără înfrângere în deplasare, cu 13 victorii și 3 remize. În ultimele patru meciuri de campionat, au marcat 17 goluri, în timp ce au primit doar unul.

Ca urmare a acestui fapt, se bucură acum de un avantaj de patru goluri față de Liverpool. Au câștigat trei întâlniri consecutive cu Wolves, pierzând de două ori în fața lor în sezonul 2019/20. Între aprilie 1980 și decembrie 1981, au câștigat patru întâlniri consecutive împotriva lui Wolves.



Wolves vor dori să câștige acest meci pentru a-și menține în viață perspectivele de a ajunge în primele șapte locuri. Ei joacă atât cu primele două echipe din primele două echipe în cele trei meciuri rămase din campionat, astfel că a ajunge în primele șapte va fi foarte dificil. Manchester City își va apăra aproape sigur titlul în Premier League dacă va câștiga următoarele două meciuri. Își pot permite chiar să piardă ultimul meci dacă Liverpool nu recuperează diferența de goluri în următoarele două partide. Mizăm pe NGG în acest meci.


PUNCTE CHEIE:

  • În patru din ultimele șase meciuri ale lui Wolves au fost peste 2,5 goluri.
  • Nu au reușit să păstreze o foaie albă în ultimele șase meciuri.
  • Wolves nu au avut niciun meci egal în ultimele 11 meciuri disputate pe teren propriu.
  • În ultimele șapte meciuri ale lui Manchester City s-au marcat peste 2,5 goluri.
  • Au păstrat foaia albă în ultimele cinci meciuri de campionat disputate în deplasare.