Meniu

VILLARREAL O ELIMINĂ PE BAYERN!

BAYERN MUNCHEN

Bayern Munchen trebuie să revină de la un deficit de 2-0 în manșa secundă a meciului cu Villarreal din sferturile de finală ale UEFA Champions League. Giganții germani speră să revină după înfrângerea cu 1-0 de pe Estadio de la Ceramica. Au fost copleșiți în prima manșă și chiar și Julian Nagelsmann a recunoscut că au fost norocoși să piardă la o diferență atât de mică. Lucrurile vor trebui să se schimbe aici, iar Bayern s-a pregătit pentru acest meci învingând acasă pe Augsburg cu 1-0 în Bundesliga.

Înfrângerea cu Villarreal a marcat prima dată când giganții germani nu au reușit să marcheze în 26 de meciuri în toate competițiile. Ei vin în acest meci cu opt victorii în ultimele zece meciuri pe teren propriu, iar ultimele două au fost fără gol primit. Bayern Munchen a marcat două sau mai multe goluri în 13 meciuri consecutive pe teren propriu în Liga Campionilor și a pierdut doar o singură dată.

VILL

VILLARREAL

Villarreal s-a luptat pe plan intern, dar și-a intensificat jocul în Liga Campionilor atunci când a fost nevoie. Au greșit din nou în meciul precedent, o remiză 1-1 cu Athletic Bilbao, și vor spera să își limiteze erorile împotriva titanilor germani. Ei au păstrat doar o singură foaie albă în precedentele patru meciuri, dar sunt neînvinși în Liga Campionilor. Dacă vor reuși să mențină această serie, campioana Europa League va avansa aproape sigur în semifinalele Ligii Campionilor.

Villarreal nu a reușit să înscrie decât într-un singur meci din cele nouă meciuri din Liga Campionilor din acest sezon, o înfrângere cu 2-0 pe teren propriu în fața lui Manchester United. Villarreal a câștigat trei meciuri consecutive în Liga Campionilor în deplasare, marcând trei sau mai multe goluri în fiecare dintre aceste meciuri, cel mai recent dintre ele fiind o victorie cu 3-0 în fața lui Juventus la Torino.

Villarreal a făcut investiții semnificative în Europa și, deși se luptă pe plan intern, are performanțe bune în Liga Campionilor. Ei au un record remarcabil în deplasare în acest turneu, intrând în această întâlnire. Au câștigat trei meciuri la rând și au marcat trei sau mai multe goluri în fiecare dintre aceste meciuri. Bayern Munchen va fi foarte conștientă de acest lucru despre adversarii lor și va spera să repete forma de acasă. Bayern a câștigat opt din ultimele zece meciuri pe teren propriu, iar recordul lor de goluri este la fel de remarcabil. Vom paria pe ambele echipe să marcheze, dar Bayern să câștige, pe baza performanțelor lor recente.


PUNCTE CHEIE:

  • Bayern Munchen nu a reușit să înscrie în niciunul dintre ultimele 26 de meciuri.
  • Bayern are opt victorii în 10 meciuri pe teren propriu.
  • Villarreal este neînvinsă în patru meciuri din Liga Campionilor.
  • Bayern a marcat două sau mai multe goluri în 13 meciuri consecutive pe teren propriu în Liga Campionilor.
  • Villarreal nu a reușit să înscrie într-unul din cele nouă meciuri din acest sezon din Liga Campionilor.