Meniu

SE TUREAZĂ STARURILE LUI PSG?

PSG

Liderii din campionat zboară la înălțime. Pentru acest meci din etapa a 18-a a Ligii 1 franceze, PSG primește pe Parc des Princes vizita lui Monaco. Cu 42 de puncte, formația gazdă are 11 puncte avans în fruntea clasamentului, în timp ce oaspeții se află pe locul 7, cu 26 de puncte. PSG a remizat două meciuri la rând în campionat, dar s-a calificat în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor, după ce s-a impus cu 4-1 în fața lui Bruges. PSG va încerca să revină la victorie acasă în campionat, după ce recordul perfect pe teren propriu a fost spulberat de o remiză în ultimul meci.

În 17 meciuri, nu au pierdut acasă. Cea mai recentă înfrângere pe teren propriu a venit în Liga Campionilor împotriva lui Manchester City. PSG a pierdut atât acasă, cât și în deplasare împotriva lui Monaco în sezonul precedent și nu a mai pierdut trei meciuri la rând împotriva lui Monaco din ianuarie 1999 până în noiembrie 2000.

STATS PSG MONACO


MONACO

Monaco se află acum pe locul șapte, dar pozițiile de calificare în Europa sunt la îndemână. Ei sunt la doar un punct de un loc în Europa League și la trei puncte de un loc în Liga Campionilor. Au obținut o remiză pe teren propriu cu Sturm Graz în Europa League, asigurându-și un loc în turul următor. Au fost neînvinși în faza grupelor.

Au un bilanț mixt în deplasare în campionat, cu trei victorii, trei înfrângeri și o remiză. Cu toate acestea, sunt neînvinși în ultimele opt meciuri în toate competițiile. Monaco a câștigat ultimele două meciuri din campionat, fiecare la o diferență de trei goluri.

PSG a părut că și-a regăsit flerul de a marca în cea mai recentă confruntare, marcând patru goluri după ce în precedentele două partide a marcat doar unul. Vor căuta să răzbune cele două înfrângeri suferite în fața lui Monaco în sezonul trecut, iar noi mizăm pe o victorie a lui PSG în acest meci cu peste 2,5 goluri marcate.

PUNCTE CHEIE:

  • În șapte din ultimele nouă meciuri ale lui PSG s-au marcat peste 2,5 goluri.
  • În zece din ultimele unsprezece meciuri disputate pe teren propriu au marcat minim două goluri.
  • PSG a suferit doar o singură înfrângere în ultimele 12 meciuri din toate competițiile.
  • Ambele echipe au marcat în șase din ultimele șapte meciuri ale lui Monaco.
  • În 6 din ultimele 7 vizite, Monaco a primit cel puțin 3 goluri de la PSG, suferind inclusiv un eșec cu 1-7 sau un altul cu 0-5.