Meniu

SE DESPRINDE REALUL?

REAL MADRID

Derby-ul madrilen dintre Real Madrid și Atletico Madrid va avea loc duminică în Spania. Cele două echipe au avut sorți de izbândă contrastanți în meciurile anterioare, motiv pentru care se află la 10 puncte diferență înaintea acestei confruntări. Real Madrid conduce în clasament cu 39 de puncte, în timp ce Atletico Madrid este pe locul patru, cu 29 de puncte, dar are un meci in mână. Real Madrid vine după o victorie cu 2-0 în fața lui Inter Milano și speră să îl etaleze din nou pe Karim Benzema, care a ratat meciul cu Inter din cauza unei accidentări la tendon.

Real a rămas neînvinsă în precedentele 12 meciuri, câștigând 11 dintre ele. Real a marcat două sau mai multe goluri în patru din ultimele cinci meciuri, a păstrat patru meciuri fără goluri în cinci partide și este neînvinsă în șapte întâlniri competitive cu Atletico.

STATS REAL ATLETICO

ATLETICO MADRID

Atletico Madrid a fost pe plus și pe minus în acest sezon, iar dacă există un meci la care vor fi foarte atenți, acesta este. Ei vin după o victorie cu 3-1 în fața lui FC Porto în deplasare, ceea ce ar trebui să le alimenteze dorința nu doar de a reduce diferența de 10 puncte, ci și de a trece pe locul doi. Atletico a marcat în patru din ultimele cinci meciuri, deși a pierdut două din ultimele patru.

Victoria împotriva lui Porto a fost doar a patra în zece meciuri și intenționează să se îmbunătățească în defensivă, după ce în acest timp a obținut doar două meciuri fără goluri. Atletico Madrid nu a păstrat o foaie albă în niciunul dintre cele șapte meciuri în deplasare din La Liga din acest sezon și a câștigat doar o singură dată.


Real Madrid are avantajul formei recente; de asemenea, vor juca acasă și, având în vedere forma lor recentă, o victorie pare să fie o concluzie inevitabilă. Karim Benzema ar putea reveni în lot după ce a ratat meciul cu Inter, ceea ce ar fi de mare ajutor. Real Madrid este favorită la victorie.PUNCTE CHEIE:

  • Atletico nu are nicio victorie în fața lui Real Madrid în ultimele șapte întâlniri.
  • Real Madrid este neînvinsă în ultimele 12 meciuri.
  • Atletico are două meciuri fără gol primit în ultimele 10 partide.
  • Real Madrid are patru meciuri fără gol primit în ultimele cinci partide.
  • Atletico a pierdut de două ori în ultimele cinci meciuri.