Meniu

REAL CÂȘTIGĂ UN NOU EL CLASSICO

REAL MADRID

După ce anul trecut s-a desfășurat în Spania, Super Cupa Spaniei revine în Arabia Saudită, unde Barcelona va înfrunta Real Madrid. Câștigătoarea acestui meci va înfrunta fie Atletico Madrid, campioana din La Liga, fie deținătoarea trofeului, Athletic Bilbao, vicecampioana din Copa del Rey, unde a fost adversara Barcelonei. După ce a câștigat Copa del Rey în sezonul trecut, Barcelona s-a calificat la acest turneu, în timp ce Real Madrid a terminat pe locul doi în La Liga. În prezent, Real Madrid este în avantaj, având cinci puncte în fruntea La Liga și 17 puncte avans față de Barcelona.

De asemenea, Real se află în 16-imile de finală ale Ligii Campionilor, în timp ce Barcelona a fost retrogradată în Europa League. Real Madrid a pierdut doar unul dintre ultimele 18 meciuri în toate competițiile, și acela a fost la Getafe, una dintre aceste victorii fiind cu 2-1 împotriva Barcelonei în octombrie anul trecut. Ei ar trebui să poată desfășura o formație bună, deoarece au puține probleme de accidentare înainte de acest meci.

BARCABARCELONA

Barcelona a avut un sezon cu suișuri și coborâșuri. În 2022, obiectivul lor principal va fi să termine în primele patru locuri din La Liga și să se califice în Liga Campionilor. Deși au ieșit din cursa pentru titlu, sunt la doar un punct în spatele lui Atletico Madrid, pe locul patru. De la înfrângerea cu Bayern Munchen, au rămas neînvinși în ultimele șase meciuri din campionat și cupă. Trei dintre meciuri s-au încheiat la egalitate, iar celălalt a fost o victorie în Copa del Rey, în fața celor de la Linares.

Ambele victorii în campionat din această perioadă au fost obținute împotriva unor echipe aflate în prezent pe ultimele șase locuri. Potențialul Barcelonei de a învinge cele mai bune echipe din Spania nu a fost demonstrat în acest sezon, deoarece a pierdut în fața a trei dintre primele patru echipe din campionat, și a remizat cu Sevilla. Pentru că Supercupa Spaniei a avut rezultate surprinzătoare, se recomandă mize minime. Real Madrid este favorită să câștige acest meci.


Real Madrid s-a bucurat de un început de sezon fantastic. Sunt în 16-imile de finală ale Ligii Campionilor și au un avans confortabil în La Liga. Real a suferit o singură înfrângere în ultimele 18 meciuri, învingând Barcelona în octombrie. Adversarii lor ar savura o victorie importantă împotriva unei echipe de top. Forma Barcelonei a fost inconstantă, iar noi alegem Real Madrid pentru a câștiga acest meci.

PUNCTE CHEIE:

  • Real Madrid are o singură înfrângere în ultimele 18 meciuri.
  • Real Madrid a învins Barcelona cu 2-1 în octombrie.
  • Victoriile recente ale Barcelonei au venit împotriva unor echipe aflate în ultimele șase locuri sau în afara La Liga.