Meniu

WEST HAM TRECE FĂRĂ EMOȚII DE NORWICH

WEST HAM UNITED

West Ham și-a recăpătat forma și este în postura de a reveni în primele patru locuri. Aceștia se află în prezent pe locul cinci în Premier League și vor înfrunta Norwich City, care se află pe ultimul loc. Cu o singură victorie în opt meciuri, forma de început de sezon a lui West Ham a dispărut. Cu toate acestea, și-au revenit și au câștigat ultimele trei meciuri în toate competițiile, marcând nouă goluri în acest proces.

Cel mai recent meci a fost o victorie cu 2-0 pe teren propriu în fața lui Leeds United în Cupa FA. Ei se află la doar un punct în spatele ocupantei locului patru, Arsenal, înainte de începerea acestei întâlniri. Ar trebui să fie capabili să câștige două dintre meciurile rămase pe teren propriu împotriva lui Norwich și Leeds. Au pierdut doar unul din ultimele cinci meciuri de campionat pe teren propriu.

NORWNORWICH CITY

Norwich City se confruntă din nou cu retrogradarea. Atunci când anul se încheie cu un număr par, Canarii sunt de obicei forțați să coboare o divizie. Sunt la doar trei puncte de salvare, dar diferența de goluri este atât de mică încât este de fapt de patru. Norwich a marcat doar opt goluri în campionat până acum în acest sezon, dar a primit deja 42 de goluri.

Duminică, au câștigat cu 1-0 împotriva lui Charlton din League One în Cupa Angliei, punând capăt unui record de cinci înfrângeri consecutive fără gol. Doar trei goluri au fost marcate în campionat în deplasare, dintre care unul a fost un penalty. Au primit 15 goluri în ultimele cinci meciuri în deplasare din campionat. O altă înfrângere pare să fie în cărți aici; pariați pe Hammers pentru a câștiga și a conduce la pauză și la timp.

Aceasta este o oportunitate fantastică pentru West Ham de a revendica un loc în primele patru. Ei au marcat nouă goluri în ultimele trei meciuri și sunt din nou în formă. Toate cele nouă goluri au fost marcate, ceea ce înseamnă cu unul mai mult decât a marcat Norwich în Premier League în acest sezon. City pare să fie din nou în pragul retrogradării, iar schimbarea managerului nu a avut prea mult efect. West Ham este favorită să câștige și Norwich nu marchează.


PUNCTE CHEIE:

  • În cinci meciuri de campionat disputate în deplasare în acest sezon, Norwich a fost condusă la pauză și la final.
  • Norwich a pierdut ultimele cinci meciuri de campionat fără să marcheze.
  • West Ham a câștigat ultimele trei meciuri din campionat și cupă.