Meniu

SPECTACOL TOTAL ÎN RONALDO VS TOTTENHAM

MANCHESTER UNITED

Șansele lui Manchester United de a câștiga meciul din Premier League cu Tottenham Hotspur de pe Old Trafford nu par încurajatoare după trei înfrângeri consecutive. Ambele echipe se află confortabil în primele patru locuri, United fiind pe locul cinci, cu 47 de puncte, iar Spurs pe locul șapte, cu 45 de puncte. Manchester United a avut o prestație lamentabilă împotriva lui Manchester City, si a pierdut, pe bună dreptate, cu 4-1, adăugându-se astfel la șirul de inconsecvențe al echipei. United pierduse precedentele trei meciuri și a fost eliminată din primele patru echipe odată cu înfrângerea cu City.

Au pierdut 14 puncte în ultimele zece meciuri de campionat, ceea ce nu este suficient de bun pentru o echipă care vrea să termine în primele patru locuri. Forma de acasă a lui United s-a deteriorat, doar într-unul din ultimele șapte meciuri pe teren propriu - împotriva unui Brighton cu 10 oameni - au marcat mai mult de un gol.

TOTT

TOTTENHAM

Spurs au pierdut două meciuri consecutive împotriva lui United, dar vor savura un aspect al acestui meci: faptul că clubul care joacă acasă a câștigat doar una dintre cele șapte întâlniri anterioare dintre cele două. Spurs au câștigat de două ori în aceste șapte meciuri și vor fi încrezători în acest meci, mai ales după triumful cu 5-0 în fața lui Everton de data trecută. Spurs au marcat nouă goluri în precedentele două meciuri de campionat, iar triumful recent împotriva lui Manchester City le va da și mai multă încredere.

Spurs au beneficiat de revenirea în formă a lui Harry Kane, care a marcat cinci goluri în precedentele sale patru meciuri din campionat. Spurs vor fi impulsionați de confruntarea cu o apărare a lui United, din care lipsesc deja Raphael Varane și Luke Shaw. Ei au câștigat trei din ultimele patru meciuri de campionat și au marcat 12 goluri în acest timp.

Tottenham a avut un record recent mai puternic decât United, iar victoria cu 5-0 împotriva lui Everton îi va motiva fără îndoială. Ultimul meci al lui Manchester United a fost oribil, iar performanțele lor nu au fost foarte inspirate. În ciuda inconsecvenței ambilor adversarilor, propunem pariul GG (ambele echipe sa marcheze) pentru acest meci.

PUNCTE CHEIE:

  • Manchester United nu are nicio victorie în ultimele trei meciuri.
  • Tottenham Hotspur are trei victorii în ultimele cinci meciuri.
  • Tottenham Hotspur a marcat nouă goluri în ultimele două meciuri.
  • Manchester United a marcat mai mult de un gol într-unul din ultimele șapte meciuri disputate pe teren propriu.
  • Echipa gazdă a câștigat doar o singură dată în ultimele șapte întâlniri dintre aceste două echipe.