Meniu

BETANO: 123 ROTIRI GRATUITE LA SHINING CROWN

CE BONUS FĂRĂ DEPUNERE OFERĂ BETANO?


123 Rotriri gratuite, FĂRĂ DEPUNERE, la Shining Crown. Bonusul nu are rulaj! Păstrezi tot ce câștigi!


CUM IEI 123 ROTIRI GRATUITE LA SHINING CROWN?

1. DESCHIDE CONT la Betano prin ACEST LINK

2. INTRODU CODUL 123CROWN la ultimul pas al procesului de înregistrare

Introducere cod promo rotiri fără depunere betano

3. PRIMEȘTI INSTANT cele 123 de rotiri la Shining Crown.

Revendică 123 rotiri gratuite la shining crown oferite de Betano


Termeni și condiții bonus fără depunere Betano

  1. Oferta este destinată doar clienților noi care se înregistrează prin link-ul Punepariu, în intervalul 30.01 - 28.02.2023. Vezi aici.
  2. Este obligatoriu să introduci codul bonus 123CROWN în timpul procesului de înregistrare pentru a beneficia de bonus.
  3. Rotirile vor fi creditate instant în cont iar câștigurile generate nu au condiții de rulaj.
  4. Chiar dacă bonusul nu are condiții de rulaj, pentru a putea retrage eventualele câștiguri este necesar să validezi o metodă de plată prin efectuarea unei depuneri. Se pot folosi ca metode de retragere doar metodele folosite pentru depunere.
  5. Ai la dispoziție 24 de ore să accepți oferta din momentul primirii, în caz contrar acesta va expira.
  6. Rotirile Gratuite sunt valabile doar în jocul de cazino Shining Crown, timp de 7 zile!
  7. Oferta este limitată la o singură utilizare per jucător / adresă / familie / IP etc. Dacă ai beneficiat în trecut de o ofertă de bun venit la Betano, nu mai poți beneficia din nou. Orice abuz poate duce la neacordarea sumei suplimentare și la închiderea contului. Nu deschide cont prietenei, soției, mamei etc și apoi să ne întrebi de ce nu ai primit bonusul menționat în acest articol.
  8. Trebuie să bifezi toate căsuțele de marketing la înregistrare (grijă la acest punct, pentru că mulți nu îl îndeplinesc și apoi se întreabă de ce nu au primit freebet-urile).
  9. Oferta este destinată persoanelor cu vârsta de minim 18 ani.
  10. Oferta se supune termenilor generali Betano.

Despre jocul Shining Crown

Shining Crown este cel mai popular slot din România, fiind produs de către EGT. Popular din agențiile fizice, la Shining Crown s-au stabilit cele mai mari câștiguri la celebrele jackpoturi progresive EGT, uneori depășindu-se chiar valoarea de 2 milioane de euro.

Mecanica jocului este extrem de simplă, clasicul joc oferind 10 linii fără posibilitatea de a declanșa vreo specială sau alte funcție extra. Totuși, la fel ca la toate păcănele EGT, există posibilitatea de a dubla după fiecare câștig.

Singurul simbol care oferă o plată semnificativă este șeptarul, dinamica jocului fiind aceea că poți obține câștiguri dese, dar mici.

Linii de plată Shining Crown slot de la EGT


RTP SHINING CROWN

EGT nu se dezminte atunci când vine vorba de RTP-ul jocului Shining - 96.37%, o valoare net peste media păcănelelor clasice.

Ce înseamnă acest lucru? Ei bine, din fiecare 100 lei pariați la acest slot ca la aparate, 96,37 lei se întorc către jucători. Desigur, asta nu înseamnă că ei vor fi și retrași, ci doar reprezintă o medie a tuturor plăților (aici fiind incluse și câștigurile mici, uneori chiar sub valoarea unei rotiri).

Despre Betano

Fără a avea prezență fizică în România, Betano s-a remarcat rapid între operatorii de cazino online de la noi din țară, oferind o experiență bogată atât pe partea de jocuri clasice de cazino cât și în ceea ce privește pariurile sportive.

În privința pariurilor a adus mai multe noutăți în piață, care au fost ulterior preluate și de alți operatori, cum ar fi plata câștigurilor în momentul în care una din echipe are deja un avans de două goluri pe tabelă (cu respectarea anumitor condiții). Chiar dacă au oferit destul de târziu păcănele EGT pe platformă, cele mai populare jocuri din România, Betano a venit cu oferte constante, precum jetoanele de aur, prin care utilizatorii au avut zilnic ocazia să câștige ceva în plus.