Meniu

SCOR ALB ÎN ATLETICO - MAN. CITY

ATLETICO MADRID

Când Atletico Madrid va primi pe Wanda Metropolitano pe Manchester City în manșa secundă a sferturilor de finală din UEFA Champions League, va avea avantajul de a juca acasă și de a beneficia de o zi în plus de odihnă. Ambele echipe vor căuta să se refacă după un weekend pierdut. Atletico Madrid vine după o înfrângere cu 1-0 la Mallorca, care a fost o surpriză în contextul puterilor celor două echipe. Atletico a pierdut acum două meciuri la rând. Atletico s-a luptat cu inconstanța în acest sezon și nu a marcat multe goluri în acest meci. Atletico a marcat mai mult de un gol într-unul din ultimele cinci meciuri, iar patru dintre ele s-au încheiat sub 2,5 goluri. Ei nu au marcat în ultimele două meciuri, ceea ce reprezintă o problemă majoră care intră într-un meci pe care trebuie să îl câștige pentru a avansa. În timp ce Atletico se mândrește cu o bună organizare defensivă, nu au reușit să păstreze o foaie albă în ultimele trei meciuri.

ATL

MANCHESTER CITY

Manchester City va trebui să se recupereze rapid pentru deplasarea în Spania, după ce a remizat 2-2 cu Liverpool într-un meci de mare tensiune din Premier League. Ei vor veni în acest meci cu un avantaj de 1-0 din prima etapă, dar vor avea o zi mai puțin pentru a se pregăti. Spre deosebire de Atletico, care vine după o înfrângere, City a ajuns la nouă meciuri fără înfrângere. Au șase victorii în precedentele nouă meciuri, iar în trei din ultimele cinci partide au marcat două sau mai multe goluri. Kevin De Bruyne a fost esențial în succesul recent al lui Manchester City, marcând în fiecare din ultimele patru meciuri. El a marcat golul victoriei în meciul în care City a învins Atletico Madrid pe Etihad Stadium și a marcat din nou când City a egalat 2-2 cu Liverpool, duminică, în Premier League. City are două victorii și două înfrângeri în patru meciuri în deplasare în Liga Campionilor în acest sezon, un bilanț mai bun decât cel al lui Atletico Madrid în aceeași competiție.

Atletico Madrid are o serie proastă, cu două meciuri pierdute la rând, iar marcarea golurilor a fost o problemă. Ei vor avea nevoie de cel puțin două goluri curate pentru a câștiga, dar nu este clar de unde vor veni acestea. Manchester City va fi sub puțină presiune, deoarece are nevoie doar de o remiză pentru a avansa, dar, dacă i se oferă ocazia, poate fi letală în atac. Anticipăm o confruntare tactică, similară cu cea din prima etapă, cu posibilitatea de a avea sub 2,5 goluri.


PUNCTE CHEIE:

  • Manchester City nu are nicio înfrângere în ultimele nouă meciuri.
  • Manchester City a marcat două sau mai multe goluri în trei din ultimele cinci meciuri.
  • Atletico Madrid a marcat mai mult de un gol în doar unul din ultimele cinci meciuri.
  • Atletico Madrid nu are nicio remiză albă în ultimele trei meciuri.
  • Patru din ultimele cinci meciuri ale lui Atletico Madrid au produs sub 2,5 goluri.