Meniu

NAPOLI, SPULBERATĂ ÎN PRELUNGIRI

NAPOLI

În această manșă din 16-imile de finală ale Cupei Italiei, Napoli va primi vizita Fiorentinei. Cu o victorie cu 1-0 în fața Sampdoriei în ultimul meci, gazdele și-au reluat campania din Serie A, fiind și prima lor victorie în trei meciuri. Napoli avea cinci meciuri fără înfrângere pe teren propriu, înainte de a intra în seria de înfrângeri în urma căreia a pierdut trei din ultimele cinci meciuri pe teren propriu.

Echipa gazdă va juca primul său meci în Cupă, având în vedere că primele opt echipe din Serie A avansează direct la tragerea la sorți a turului al treilea. Napoli a jucat doar de două ori cu Fiorentina în Cupa Italiei de la începutul secolului, câștigând ambele partide în 2014 și 2017. În ultimele cinci meciuri disputate de Napoli, niciuna dintre echipe nu a marcat mai mult de un gol, patru dintre partide fiind rezolvate la un singur gol.

NAPOL

FIORENTINA

Fiorentina va încerca să-și revină în această întâlnire după ce a pierdut cu 4-0 în fața celor de la Torino în meciul precedent. Au trecut deja trei meciuri fără victorie. Fiorentina va avea avantajul de a fi jucat deja în Cupă, după ce a învins Cosenza și Benevento în primul și, respectiv, al doilea tur. Aceasta va fi prima lor întâlnire de Cupă împotriva unei echipe din Serie A, deoarece ambele adversare anterioare au fost din divizia inferioară.

Forma din deplasare a Fiorentinei a fost una dintre principalele probleme ale acesteia în acest sezon. În ultimele șapte meciuri disputate în deplasare, au obținut o singură victorie, cinci înfrângeri și o remiză.

Napoli va încerca să recupereze titlul pe care l-a pierdut în fața lui Juventus în sezonul trecut, începând cu o victorie în acest meci. Recordul Fiorentinei în deplasare este slab, iar apărarea lor în deplasare a pierdut ceva goluri. Credem că Napoli își va continua recenta revenire cu o victorie în acest meci, cu un total de peste 2,5 goluri marcate.


PUNCTE CHEIE:

  • Ultimele cinci meciuri ale lui Napoli au produs sub 2,5 goluri.
  • În patru din ultimele cinci meciuri a marcat doar o singură echipă.
  • Înaintea acestor ultime cinci meciuri, precedentele patru meciuri ale lui Napoli au produs 18 goluri.
  • Opt din ultimele nouă meciuri ale Fiorentinei au produs peste 2,5 goluri.
  • Fiorentina nu a reușit să păstreze o foaie albă în ultimele șapte meciuri disputate în deplasare.