Meniu

SE ALĂTURĂ ATLETICO REALULUI ÎN FINALĂ?

ATLETICO MADRID

În cea de-a doua semifinală a Supercupei Spaniei, campioana La Liga, Atletico Madrid, va înfrunta Athletic Bilbao. În finala acestei competiții desfășurate în Arabia Saudită, învingătorii vor înfrunta fie Barcelona, fie Real Madrid. Este puțin probabil ca Atletico Madrid să câștige din nou La Liga în acest sezon, iaflându-se acum pe locul patru, la 16 puncte în spatele campioanei Real Madrid, cu un meci rămas de disputat. Ei sunt neînvinși în trei meciuri înainte de acest meci și după ce au pierdut precedentele trei meciuri, aceasta este o revenire bună. O prestație puternică astăzi le-ar întări, fără îndoială, și mai mult încrederea.

BILB


ATHLETIC BILBAO

Athletic Bilbao este actuala campioană a Supercupei Spaniei. Când acest eveniment a avut loc în Spania anul trecut, ei au surprins atât Real Madrid, cât și Barcelona. În anul 2021, au pierdut și două finale de Copa del Rey în decurs de câteva săptămâni. Sunt o echipă puternică de cupă, așa că Atletico trebuie să fie precaută. Bilbao se află pe locul nouă în La Liga, la cinci puncte în spatele lui Atletico Madrid. Au câștigat trei din ultimele cinci meciuri, cu excepția unei înfrângeri cu Real Madrid. În Copa del Rey, a învins Mancha Real (pe care o va înfrunta în turul următor), în timp ce în campionat a învins Osasuna și Real Betis, ocupanta locului trei.

Ambele echipe au pierdut două din ultimele trei meciuri. Înaintea acestor victorii, Bilbao nu câștigase în precedentele opt meciuri. Au câștigat doar două din ultimele 10 meciuri în deplasare.


Deși domnia lui Atletico Madrid la titlu este în pericol, s-a descurcat admirabil în cupele din acest sezon. Forma lor recentă s-a îmbunătățit și se poate conta pe ei pentru a câștiga această semifinală. Bilbao, pe de altă parte, nu va fi ușor de învins și se pare că se anticipează un meci cu scoruri mici. Atletico Madrid este favorită la victorie și estimăm puține goluri.


PUNCTE CHEIE:

  • Atletico este neînvinsă în ultimele trei meciuri.
  • Bilbao are două victorii în ultimele 10 meciuri disputate în deplasare.
  • Cel mai recent meci al lui Bilbao a fost o remiză fără goluri pe terenul lui Alaves, care se află în zona retrogradării.