Meniu

INTER PIERDE PUNCTE ȘI LA TORINO


TORINO

Inter Milano va juca în următorul meci din Serie A cu Torino, în speranța de a recâștiga controlul în clasament. Campioana se află pe locul doi, cu 58 de puncte, la două puncte în fața lui AC Milan, în timp ce Torino se află pe locul 11, cu 34 de puncte. Gazdele de la Torino nu se află într-o formă foarte bună înaintea acestui meci; nu au câștigat în ultimele șase meciuri de campionat.

Torino a pierdut trei din ultimele șase meciuri și nu a reușit să marcheze în două din ultimele cinci. Au primit două goluri de trei ori în ultimele cinci meciuri și, în ciuda faptului că au remizat recent cu Juventus în derby-ul din Torino, 1-1, aceasta va fi cea mai dificilă întâlnire din ultimele săptămâni. Torino a remizat 0-0 cu Bologna înainte de acest meci. Au pierdut două meciuri consecutive acasă și nu au câștigat în ultimele trei meciuri.


INTER

INTER MILANO

Inter Milano vine după un triumf cu 1-0 cu Liverpool în Anglia, dar a fost eliminată din Liga Campionilor în ciuda victoriei. Ei au învins Torino în fiecare dintre ultimele cinci întâlniri, inclusiv un triumf cu 1-0 în prima etapă datorită golului lui Denzel Dumfries. Victoria lui Inter în fața lui Liverpool a fost cea de-a patra victorie consecutivă fără gol primit și a fost neînvinsă. Ei au câștigat două meciuri consecutive și vor încerca să-și extindă seria de victorii în Serie A, unde au câștigat doar o singură dată în ultimele cinci meciuri.

Inter Milano este neînvinsă în opt meciuri disputate în deplasare în Serie A, dar a remizat în ultimele trei. Apărarea titlului a fost grav afectată de recentele înfrângeri pe teren propriu cu AC Milan și Sassuolo, dar Inter rămâne o forță formidabilă. Au pierdut doar trei meciuri în Serie A în acest sezon, dar nicio echipă nu a marcat mai mult decât ei, iar apărarea lor este a doua cea mai bună.Inter Milano vine după o victorie împotriva lui Liverpool și ar trebui să fie prea puternică pentru Torino, care nu a câștigat în ultimele șase meciuri. Campionii au păstrat patru meciuri consecutive fără goluri și au zdrobit Salernitana cu 5-0 în ultimul lor meci de campionat. Inter va fi, fără îndoială, favorită în acest meci și ne așteptăm ca ea să preia conducerea în ambele reprize.

PUNCTE CHEIE:

  • Inter are cinci victorii consecutive în fața lui Torino.
  • Torino este fără victorie în ultimele șase meciuri.
  • Torino a primit de două ori trei goluri în ultimele cinci meciuri.
  • Inter are patru meciuri consecutive fără gol primit înaintea acestui meci.
  • Inter este cea mai bună echipă care marchează în Serie A.