Meniu

13 Noiembrie 01:00. Argentina nu pleacă cu mâna goală!

URUGUAY

Clasico del Rio de la Plata revine când Uruguay va întâlni Argentina într-un meci de calificare la Cupa Mondială pe Estadio Campeon del Siglo. Uruguay se află în prezent pe locul șase în clasament, cu doar șaisprezece puncte din douăsprezece meciuri, în timp ce Argentina se află pe locul doi, cu douăzeci și cinci de puncte din unsprezece meciuri. Argentina pare a fi pe cale să se califice direct la Cupa Mondială, în timp ce Uruguayul a rămas fără loc în play-off-ul inter-confederații. Uruguay vine după o înfrângere cu 4-1 în fața Braziliei, care a prelungit la trei meciuri fără victorie și i-a adus o serie de două înfrângeri. De asemenea, a pierdut ambele meciuri anterioare cu Argentina, inclusiv o înfrângere cu 3-0 în octombrie.

arge


ARGENTINA

Argentina vine după o victorie cu 1-0 împotriva Peru. Ei au acum douăzeci și cinci de meciuri fără înfrângere în toate competițiile și au păstrat cinci meciuri consecutive fără goluri. Scăpări fără goluri au fost înregistrate împotriva unor echipe precum Bolivia, Paraguay, Uruguay și, cel mai recent, Peru. De asemenea, au un record bun în confruntările directe cu Uruguay, fiind neînvinși în ultimele șase întâlniri. Argentina este favorită clară în acest meci.

sbt22


Argentina a fost într-o formă excelentă de când a câștigat Copa America și se apropie de o calificare ușoară la Cupa Mondială. Uruguay nu a reușit să câștige în mod constant și nu se simte încrezătoare. Argentina este alegerea noastră pentru a câștiga acest meci.


PUNCTE CHEIE:

  • Argentina are o serie de douăzeci și cinci de meciuri fără înfrângere în toate competițiile.
  • Argentina este neînvinsă în ultimele șapte meciuri disputate în deplasare.
  • Argentina a păstrat cinci meciuri fără goluri la rând.
  • Argentina nu a pierdut în ultimele șase întâlniri cu Uruguay.
  • Uruguay are o serie de două înfrângeri consecutive.
  • Uruguay a pierdut și ultimele două întâlniri cu Argentina.
  • Uruguay este fără victorie de trei meciuri consecutive.


Sperăm că ați verificat și articolele acestea!

BILETUL din 14 Noiembrie.

BILETUL din 13 Noiembrie.

Ponturi Norvegia Letonia