Meniu

13 Noiembrie 19:00 Norvegia - Letonia

NORVEGIA

Pentru acest meci vital din Grupa G a preliminariilor Cupei Mondiale, Norvegia primește Letonia pe Ullevl Stadion din Oslo. Norvegienii se află pe locul doi, cu 17 puncte, în timp ce Letonia este pe locul cinci, cu 5 puncte. Ambele cluburi au un total de opt meciuri la activ. Norvegia vine după o victorie cu 2-0 în fața Muntenegrului în cel mai recent meci. Gazdele au câștigat toate cele șase meciuri din calificări și se află la doar două puncte în spatele liderului grupei, Olanda.

Deoarece Olanda se confruntă cu un meci dificil în deplasare împotriva Muntenegrului, o victorie aici ar putea să o propulseze în fruntea grupei. Cu cinci victorii, un egal și o înfrângere, echipa gazdă a avut un sezon de calificare foarte reușit. În mod surprinzător, acea înfrângere a venit împotriva Turciei, acasă. Norvegia va fi atentă la Turcia, care se află la doar două puncte în spatele ei, pe locul trei, iar orice punct pierdut ar putea să o facă să alunece de pe locul doi.

lituania


LETONIA

Campania de calificare a Letoniei a fost o dezamăgire, după cum reiese din cele cinci puncte obținute în opt meciuri. În cel mai recent meci, a fost învinsă acasă de Turcia cu 2-1. Ei au ieșit din cursa pentru un loc de calificare și vor da vina pentru eșecul lor pe forma slabă de pe teren propriu, în care au pierdut patru din cele cinci meciuri disputate.

În ultimele două meciuri disputate în deplasare, oaspeții au obținut ambele remize, dar nu au obținut nicio victorie în ultimele cinci partide. În ultimele nouă meciuri, au păstrat o singură foaie albă, o remiză fără goluri cu Muntenegru.

sbt23


Norvegia va fi favorită zdrobitoare în fața unei echipe letone care a avut probleme de-a lungul sezonului, permițând numeroase goluri în precedentele întâlniri din deplasare. Credem că Norvegia va câștiga acest meci și va pune presiune asupra Olandei, care se află în prezent pe primul loc în grupă. Recomandăm să pariem pe opțiunea de peste 2,5 goluri, deoarece echipa gazdă are un record de goluri marcate acasă, iar Letonia va avea dificultăți în a opri asaltul Norvegiei.


ALTE ARTICOLE INTERESANTE:

13 Noiembrie 21:45 Muntenegru - Olanda

BILETUL din 13 Noiembrie. Alungăm ghionionul!



PUNCTE CHEIE

  • Au existat trei meciuri anterioare între aceste echipe, echipa gazdă pierzând toate cele trei meciuri.
  • Norvegia nu a reușit să înscrie decât într-unul din ultimele 25 de meciuri pe teren propriu.
  • Letonia a încasat 14 goluri în ultimele cinci meciuri în deplasare, la o medie de 2,8 goluri pe meci.
  • Norvegia a păstrat doar o singură foaie albă în cele patru meciuri de calificare pe teren propriu.