Meniu

LEIPZIG SE CALIFICĂ FĂRĂ EMOȚII

ATALANTA

Pe stadionul Gewiss are loc manșa secundă a sferturilor de finală din Europa League dintre Atalanta și Leipzig. După un egal 1-1 în prima manșă, Atalanta va fi, fără îndoială, cea mai fericită dintre cele două echipe. Italienii au pierdut cel mai recent meci din Serie A italiană, 2-1 cu Sassuolo, și au ajuns la trei meciuri fără victorie. Atalanta a fost întotdeauna recunoscută pentru abilitățile sale de a înscrie goluri, dar a marcat doar 5 goluri în ultimele șase meciuri.

Recordul lor pe teren propriu este excelent, cu o singură înfrângere în ultimele șase meciuri. În precedentele 11 întâlniri, Atalanta nu pierduse niciodată un meci acasă în competițiile europene, trei dintre aceste meciuri fiind disputate împotriva unor adversari germani. Au trecut de șase din ultimele șapte meciuri europene eliminatorii după ce au evitat înfrângerea în prima manșă. Ultima dată când au ajuns într-o semifinală europeană a fost în sezonul 1987/88.

LIP


RB LEIPZIG

În cel mai recent meci din Bundesliga, Leipzig a învins-o pe Hoffenheim cu 3-0. Au ajuns la 14 meciuri fără înfrângere în toate competițiile. Leipzig ar fi nemulțumită dacă nu ra câștiga meciul de acasă, fiind într-o formă excelentă în ultima vreme. În Europa League, formația germană a fost implicată în meciuri cu multe goluri în deplasare, cu 23 de goluri marcate în ultimele patru meciuri în deplasare.

Au câștigat ambele meciuri recente în deplasare din Europa League, dar nu au câștigat niciodată trei meciuri consecutive în deplasare în nicio competiție europeană. După ce a ajuns în semifinalele Ligii Campionilor în sezonul 2019/20, Leipzig încearcă să se deplaseze în doar a doua semifinală europeană din istoria sa.Atalanta și Leipzig au ambele un palmares solid de calificare în turul următor atunci când evită înfrângerea în prima manșă, astfel că această întâlnire ar trebui să fie una de neuitat. Gazdele se vor baza pe forma lor puternică pe teren propriu în meciurile europene eliminatorii, dar Leipzig a marcat goluri de plăcere în deplasare. În acest meci, mergem pe pariul peste 2,5 goluri.


PUNCTE CHEIE:

  • În patru din ultimele șase meciuri ale Atalantei au fost sub 2,5 goluri.
  • Atalanta a păstrat un scor alb în trei din ultimele șase meciuri.
  • În șase din ultimele opt meciuri disputate pe teren propriu, ambele echipe au marcat.
  • În trei din ultimele cinci meciuri ale lui Leipzig s-au marcat peste 2,5 goluri.
  • Leipzig a marcat 14 goluri în ultimele trei meciuri disputate în deplasare.