Meniu

GHANA ȘI GABON AU CĂZUT LA PACE

GABON

Pe Stade Omnisport Ahmadou Ahidjo, Gabon va înfrunta Ghana într-un meci important din Grupa C. Gabon va fi liniștit de încrezătoare în șansele sale de a avansa în fazele eliminatorii cu o victorie în această întâlnire. Au învins Comorele cu 1-0 în primul lor meci din grupă, un triumf cu atât mai uimitor cu cât au făcut-o fără starul lui Arsenal Pierre-Emerick Aubameyang. Până să câștige ultima lor întâlnire, au fost trei meciuri fără victorie. Gabon a avut un noroc mixt în grupa sa de calificare la Cupa Mondială, câștigând două meciuri, în timp ce a pierdut trei și a remizat unul. A ocupat locul doi în grupă dar nu a reușit să se califice în Qatar. Ei au obținut o singură victorie în cele cinci întâlniri anterioare cu Ghana.

GABO

GHANA

Ghana a pierdut prima confruntare din grupă în fața Marocului, una dintre favoritele turneului. Au avut ocazii în fața porții, dar nu au reușit să profite de ele. Ei știu că doar o victorie le va menține în viață ambițiile pentru turneu și se vor aștepta ca frații Ayew să ofere din nou acea scânteie în atac. Vor fi neliniștiți de faptul că nu au marcat în ultimele două meciuri și au marcat doar șapte goluri în ultimele zece, dintre care trei au venit într-un singur meci. Ghana a avut o serie de patru meciuri fără înfrângere în timpul calificărilor pentru Cupa Mondială, ceea ce le-a adus un bilet pentru Qatar, dar de atunci au pierdut două meciuri.


În urma înfrângerii din prima întâlnire, Ghana va trebui să alerge după meci, în timp ce Gabon știe că până și o remiză îi va pune într-o poziție excelentă pentru a se califica. Ghana trebuie să își regăsească flerul de a marca, altfel riscă să fie retrogradată. Ghana este alegerea noastră pentru a câștiga sau a remiza acest meci.

PUNCTE CHEIE:

  • În patru din ultimele șase meciuri ale Gabonului s-au marcat sub 2,5 goluri.
  • În doar două din ultimele șase meciuri ale Gabonului au marcat ambele echipe.
  • Ultimele patru victorii ale Gabonului au fost obținute fără să primească gol.
  • În opt din ultimele zece meciuri ale Ghanei s-au marcat sub 2,5 goluri.
  • În ultimele șapte meciuri au păstrat două meciuri fără goluri.