Meniu

AC MILAN TRECE UȘOR DE GENOA

AC MILAN

După o dezamăgire uriașă în ultima rundă din Serie A italiană, după ce a remizat cu Torino, AC Milan speră la un rezultat mai bun acasă cu Genoa. Milan se află în continuare în fruntea clasamentului, cu 68 de puncte, în timp ce Genoa se află pe locul 19, cu 22 de puncte. Milan a remizat 0-0 în precedentele două meciuri și, deși nu a câștigat în aceste două meciuri, a păstrat șase meciuri consecutive fără goluri, ceea ce indică un joc defensiv puternic.

Au opt meciuri fără gol în zece partide și au primit mai mult de un gol doar într-unul dintre ele. Cu toate acestea, nu au marcat frecvent; doar în două din ultimele zece întâlniri au marcat mai mult de o dată. Doar două din ultimele zece meciuri de campionat au generat mai mult de 2,5 goluri, iar în aceste zece partide sunt neînvinși.

MIL

GENOA

Genoa nu are un parcurs bun înainte de acest meci; au pierdut două meciuri consecutive și nu au reușit să marcheze de trei ori în ultimele cinci întâlniri. Au pierdut cu 4-1 acasă cu Lazio în ultima lor întâlnire, iar golul marcat a fost doar al doilea în cinci meciuri. În ultimele cinci meciuri, au avut trei meciuri fără gol primit. Singura victorie a celor de la Genoa în ultimele 16 meciuri a fost obținută în fața celor de la Torino și au doar două victorii în 31 de partide.

Au avut unul dintre cele mai slabe parcursuri în deplasare din acest sezon, fără nicio victorie în ultimele 15 meciuri și cu o singură victorie în totalul de 17 meciuri în deplasare în toate competițiile. Au avut, de asemenea, o serie proastă de goluri în deplasare în Serie A, nereușind să înscrie în patru din ultimele cinci meciuri și marcând doar o singură dată în aceste cinci partide.



AC Milan nu a marcat prea mult în ultima vreme, iar după două meciuri 0-0 înainte de acest meci, vor fi disperați să obțină o victorie, astfel că vom paria pe faptul că vor marca. Genoa are un sezon dificil, iar unul dintre defectele lor a fost acela de a marca. Meciurile lor, ca și cele cu Milan, au fost meciuri cu puține goluri, prin urmare vom paria pe sub 2,5 goluri.

PUNCTE CHEIE:

  • Doar două din ultimele 10 meciuri de campionat ale lui Milan au avut peste 2,5 goluri.
  • AC Milan a marcat mai mult de un gol în două din ultimele 10 meciuri.
  • Genoa nu a reușit să înscrie în trei din ultimele cinci meciuri.
  • Genoa are o singură victorie în 16 meciuri, care a venit chiar înaintea acestui meci.
  • Nouă din ultimele 10 meciuri ale lui Genoa au produs sub 2,5 goluri.