Meniu

LEIPZIG CONTINUĂ SĂ SUFERE

AUGSBURG

După trei înfrângeri în patru meciuri, Augsburg a revenit în campionat. Oamenii lui Markus Weinzierl sunt acum la doar un punct în spatele lui Stuttgart, locul 17, care se află la trei puncte de locul 12. Fuggerstadt reprezintă o amenințare mai ales pe teren propriu, cu doar șaisprezece goluri marcate până acum în acest sezon, dar unsprezece pe teren propriu. Câștigarea acestui meci ar fi o performanță, dar ar servi și ca punct de referință pentru camarazii lui Córdova în lupta pentru supraviețuire.

STATS AUGSBURG


RB LEIPZIG

Lucrurile se îmbunătățesc pentru Leipzig! După trei înfrângeri consecutive în campionat, Nkunku și colegii săi își recapătă treptat încrederea, grație victoriilor cu Manchester City în Liga Campionilor săptămâna trecută și cu Borussia M'gladbach sâmbăta aceasta, acasă. Atunci când echipa lui Domenico Tedesco se deplasează la Augsburg, clubul care se află primul la retrogradare în Bundesliga, trebuie să își mențină ritmul și să evite să cadă din nou în același tipar. În ciuda celor cinci victorii consecutive în fața lui Augsburg, obiectivul este să câștige primul meci în deplasare din acest sezon!

După trei înfrângeri consecutive în campionat, Leipzig și-a revenit în sfârșit pe drumul cel bun. RBL trebuie să câștige pe terenul ocupantei locului 16 în Bundesliga pentru a-și menține în viață ambițiile europene. Sugerăm Leipzig sau o remiză cu un total mai mare de 2,5 goluri.


PUNCTE CHEIE:

  • Leipzig tocmai a întrerupt o serie de trei înfrângeri consecutive.
  • Leipzig primește o medie de două goluri în ultimele patru meciuri.
  • Leipzig trebuie să se bazeze pe cel mai bun jucător al său în acest sezon: Nkunku cu șapte goluri - cinci pase decisive.
  • Augsburg vine după o înfrângere cu 3-2 acasă cu Bochum.
  • Augsburg a câștigat trei din ultimele șase meciuri, mai multe decât în primele nouă
  • Augsburg are unul dintre cele mai slabe atacuri din Bundesliga, cu șaisprezece goluri înscrise.