Meniu

ARSENAL SE IMPUNE CU WEST HAM

ARSENAL

În cea de-a 17-a zi, Arsenal primește pe Emirates pe West Ham, într-un super derby londonez. Arsenal se află pe locul șase, cu 26 de puncte, în timp ce West Ham este pe patru, cu 28 de puncte. Ambele echipe se luptă pentru un loc în Liga Campionilor, iar o victorie a lui Arsenal ar duce la un salt al lui Hammers pe locul patru. Arsenal a fost învinsă de Chelsea în prima confruntare pe teren propriu din acest sezon, dar de atunci a rămas neînvinsă acasă. Ei sunt la egalitate cu Manchester City pentru cel mai bun bilanț pe teren propriu din campionat.

În toate competițiile, sunt neînvinși în ultimele 10 meciuri disputate pe teren propriu. Arsenal va fi ușurată să se întoarcă acasă după ce a pierdut trei meciuri consecutive în deplasare. În cel mai recent meci, au învins-o pe Southampton cu 3-0 pe teren propriu și au revenit pe drumul cel bun. Arsenal a câștigat zece din precedentele unsprezece meciuri pe teren propriu împotriva lui West Ham, singura înfrângere fiind înregistrată în 2015.

stats arsenal


WEST HAM UNITED

West Ham a avut o priză fermă pe locul patru, dar cu o singură victorie în ultimele cinci meciuri de campionat, echipele urmăritoare au prins-o din urmă, cu Arsenal și Manchester United în frunte. Ei nu au câștigat în ultimele trei meciuri în deplasare, pierzând două și remizând unul. În aceste trei meciuri, West Ham a marcat un singur gol. Au pierdut ultimele șase meciuri disputate în deplasare împotriva lui Arsenal, ultima victorie fiind obținută în 2015. West Ham a câștigat ultimele două derby-uri londoneze din acest sezon și va urmări să obțină primele trei victorii la rând din 2019.


Arsenal are un palmares puternic pe teren propriu, în timp ce West Ham s-a luptat recent în deplasare. Al patrulea loc este pus la bătaie, iar Arsenal ar trebui să își continue seria de victorii pe teren propriu, așa că mergem cu echipa gazdă pentru a învinge West Ham la mai puțin de 2,50 goluri.


PUNCTE CHEIE:

  • Arsenal este neînvinsă în ultimele unsprezece meciuri disputate pe teren propriu, cu zece victorii și o remiză.
  • Ei au păstrat un scor alb în ultimele trei meciuri pe teren propriu.
  • În cinci din ultimele opt meciuri disputate acasă s-au marcat peste 2,5 goluri.
  • În doar două din ultimele șapte meciuri ale lui West Ham s-au marcat peste 2,5 goluri.
  • Doar de două ori în ultimele opt meciuri cu West Ham au marcat ambele echipe.