Meniu

UNITED, ELIMINATĂ ACASĂ DE ATLETICO

MANCHESTER UNITED

Manchester United a pus capăt unei serii de trei înfrângeri consecutive înaintea returului din 16-imile de finală ale UEFA Champions League cu Atletico Madrid pe Old Trafford. United a învins-o pe Tottenham Hotspur cu 3-2 pe Old Trafford, grație unui hat trick al lui Cristiano Ronaldo, și va căuta o victorie în confruntarea cu campioana Spaniei. Acest meci se află la 1-1 după prima manșă, United revenind din urmă pentru a egala. Aceștia abordează acest meci știind că trebuie să își îmbunătățească apărarea, deoarece singura lor foaie albă din ultimele cinci meciuri a fost un 0-0 cu Watford, echipă amenințată cu retrogradarea.

Ambele echipe au marcat în celelalte patru meciuri și au primit două sau mai multe goluri în trei dintre ultimele cinci partide. S-au marcat peste 2,5 goluri în trei din ultimele cinci meciuri, iar în Liga Campionilor au trei victorii în cinci meciuri pe teren propriu, dar nu au nicio remiză albă. Ambele echipe au marcat în ultimele cinci meciuri de pe teren propriu din Liga Campionilor.

mnuu

ATLETICO MADRID

Atletico Madrid se află într-o formă extraordinară; dificultățile de la început au dispărut și se află pe o serie de cinci victorii consecutive înainte de această întâlnire. În aceste cinci meciuri, au obținut patru victorii. Au marcat două sau mai multe goluri în patru dintre cele cinci meciuri anterioare, ambele echipe marcând în trei dintre ele. Atletico a păstrat doar două meciuri fără gol în aceste cinci partide. Spaniolii vin după o victorie cu 2-1 în La Liga împotriva lui Cadiz, care a fost a treia oară în ultimele cinci meciuri în care au marcat mai mult de 2,5 goluri.

Joao Felix a marcat pentru a șasea oară în ultimele cinci meciuri în acel meci și va fi plin de energie pentru această partidă. Atletico Madrid a obținut o singură victorie în ultimele cinci meciuri din Liga Campionilor, în trei dintre ele ambele echipe marcând; nu a reușit să înscrie în două dintre ele și nu a păstrat o foaie albă în niciunul dintre ele.

Atletico Madrid a arătat o îmbunătățire semnificativă a jocului în ultimele meciuri și va avea șansa să avanseze din această etapă dacă va continua pe această cale. Manchester United, pe de altă parte, va spera să profite de triumful obținut în fața lui Tottenham, iar în condițiile în care scorul este egal, 1-1, ambele echipe vor considera că este un meci care poate fi câștigat. Cele două echipe nu au fost grozave în apărare, așa că vom paria pe faptul că ambele vor înscrie în acest meci.


PUNCTE CHEIE:

  • Ambele formații au marcat în ultimele cinci meciuri disputate de United pe teren propriu în Liga Campionilor.
  • Trei dintre ultimele cinci meciuri ale lui United au produs peste 2,5 goluri.
  • Atletico Madrid este neînvinsă în ultimele cinci meciuri.
  • Ambele echipe au marcat în trei din ultimele cinci meciuri ale lui Atletico în Liga Campionilor
  • Atletico nu are nicio remiză albă în ultimele cinci meciuri din Liga Campionilor.