Meniu

15 Noiembrie 21:45 Irlanda de Nord - Italia

IRLANDA DE NORD

Irlanda de Nord nu se mai află în cursa pentru un loc la Cupa Mondială, dar încă poate juca un rol cheie în stabilirea câștigătorului Grupei C. În ceea ce reprezintă o finală pentru vizitatori, aceștia îi primesc pe italieni pe Windsor Park din Belfast. Cu opt puncte din șapte meciuri, echipa locală se află pe locul trei, în timp ce oaspeții sunt pe primul loc, cu 15 puncte. Cel mai recent meci al lor a fost o victorie cu 1-0 împotriva Lituaniei, iar în acest meci vor fi încurajați de întreaga națiune elvețiană, deoarece un rezultat de egalitate sau o victorie a echipei gazdă, coroborat cu o victorie a elvețienilor în fața Bulgariei, le asigură elvețienilor o deplasare în Qatar.

Cu două victorii, două remize și trei înfrângeri dezamăgitoare în această campanie de calificare, echipa gazdă a avut probleme. În calificări, au avut un bilanț perfect acasă, cu o victorie și două remize. Irlanda de Nord a avut o singură victorie în fața Italiei, care a venit în 1958. De atunci, nu au mai învins-o.

ireland


ITALIA

Atunci când italienii au fost ținuți la egalitate, 1-1, acasă cu Elveția, în ultima lor întâlnire, au ratat asigurarea primului loc. Doar o diferență de goluri mai mare separă Italia de Elveția, ocupanta locului al doilea, întrucât ambele echipe au 15 puncte. Italia trebuie să câștige, deoarece elvețienii au un ultim meci mai ușor acasă, împotriva Bulgariei.

Dacă Italia învinge, Elveția va trebui să câștige la cel puțin trei goluri diferență în ultima lor întâlnire. În cazul în care apare acest scenariu neobișnuit, iar ambele echipe au același număr de puncte și aceeași diferență de goluri, grupa va fi decisă de rezultatele celor două echipe. Deoarece ambele meciuri ale echipelor s-au încheiat la egalitate, următorul criteriu de departajare va fi care echipă a fost mai disciplinată. Cu o victorie puternică, Italia va putea evita toate aceste scenarii.

sbt221

Doar două goluri au fost primite în ultimele trei meciuri de calificare ale acestor cluburi, ceea ce indică faptul că au o apărare puternică. Italienii trebuie să câștige, dar va fi dificil să demonteze apărarea echipei gazdă. Pentru că vizitatorii au atât de mult în joc în acest meci, îi alegem să câștige la un singur gol. Pariul recomandat este pe mai puțin de 2,5 goluri marcate.


VERIFICA ȘI ACESTE PONTURI:

BILETUL din 15 Noiembrie. Încercăm tot pe goluri puține


PUNCTE CHEIE:

  • Irlanda de Nord are doar o singură victorie în ultimele zece meciuri disputate pe teren propriu.
  • Italia este neînvinsă în ultimele 14 meciuri disputate în deplasare, înregistrând 12 victorii și două remize.
  • În cele două meciuri disputate pe teren propriu împotriva Italiei, Irlanda de Nord este neînvinsă, câștigând unul și remizând celălalt, deși ultimul meci pe teren propriu a avut loc în 2010.
  • În ultimele 10 meciuri disputate de Italia în deplasare, doar o singură dată ambele echipe au marcat.
  • În ultimele trei meciuri de calificare disputate pe teren propriu, Irlanda de Nord nu a primit niciun gol. În total, în aceste trei meciuri s-a marcat un singur gol.