Meniu

VICTORIA, SINGURA OPȚIUNE PENTRU SPURS

TOTTENHAM

Tottenham Hotspur este pe val în acest moment și speră să o țină tot așa atunci când va înfrunta Brighton în Premier League. Tottenham se află pe locul patru în clasament, cu 57 de puncte, în timp ce Brighton se află pe locul 11, cu 37 de puncte. Tottenham vine după o victorie cu 4-0 în fața lui Aston Villa, a patra victorie consecutivă în campionat, și și-a găsit ritmul ofensiv după o perioadă de luptă. Spurs au marcat două sau mai multe goluri în fiecare din ultimele cinci meciuri, pentru un total de 16 goluri în aceste cinci partide.

Jucătorul remarcabil al lui Spurs a fost Son Heung-Min, care a marcat șase goluri în ultimele trei meciuri. El a marcat un hat trick în victoria împotriva lui Aston Villa și se așteaptă ca el să își inspire coechipierii în această seară, în timp ce competiția pentru primele patru locuri se încinge. El a marcat cinci goluri în ultimele cinci meciuri pe teren propriu, iar Spurs a câștigat ultimele trei meciuri pe teren propriu marcând trei sau mai multe goluri.

tott


BRIGHTON

După ce a zdrobit-o pe Arsenal în ultimul meci, Brighton se va întoarce în nordul Londrei pentru acest meci devreme. Jocul lor s-a îmbunătățit în ultima vreme, clubul evitând înfrângerea în ultimele două meciuri, dar lupta cu care se vor confrunta aici va fi mai mare decât în precedentele două partide. Doar într-unul dintre ultimele opt meciuri ale lui Brighton a marcat mai mult de un gol, o victorie cu 2-1 împotriva lui Arsenal. Ei vor trebui să muncească mai mult pentru a o depăși pe Tottenham, care este pe val în acest moment.

Brighton nu a reușit să înscrie în trei din ultimele cinci meciuri, în timp ce a primit două sau mai multe goluri în șapte din ultimele zece meciuri. Vizitatorii au pierdut șapte din ultimele zece meciuri și au pierdut deja în fața celor de la Spurs în această competiție, pierzând cu 3-1 într-un meci din Cupa Angliei, în februarie. Brighton a fost învinsă acasă de Spurs cu 2-0 într-un meci de campionat, în martie.



Tottenham Hotspur este într-o formă excelentă, în special în atac. Nu au păstrat multe meciuri fără goluri, dar au marcat multe goluri, iar dacă își continuă forma recentă, ar trebui să ne așteptăm la un meci cu multe goluri. Son Heung-Min a fost cel mai important jucător al lor, marcând șase goluri în ultimele trei meciuri și cinci în ultimele cinci pe teren propriu. Vom paria ca Tottenham sa câștige meciul.

PUNCTE CHEIE:

  • Son Heung-Min a marcat cinci goluri în ultimele cinci meciuri pe teren propriu ale lui Spurs.
  • Brighton nu a reușit să marcheze în trei din ultimele cinci meciuri.
  • Brighton a primit două sau mai multe goluri în șapte din ultimele 10 meciuri.
  • Tottenham Hotspur are patru victorii consecutive.
  • Tottenham Hotspur a marcat 16 goluri în ultimele cinci meciuri.