Meniu

ÎNFRÂNGERE SURPRIZĂ PENTRU TUNARI

SOUTHAMPTON

Southampton vine după ce a fost învinsă acasă de Chelsea și va înfrunta Arsenal în Premier League, ambele echipe urmând să își revină din recentele căderi. Southampton se află pe locul 14, cu 36 de puncte, în timp ce Arsenal se află pe locul 5, cu 54 de puncte. Gazdele nu sunt în pericol de retrogradare, dar incapacitatea lor de a câștiga în ultimele șase meciuri este un motiv de îngrijorare.

Nu au mai câștigat un meci de campionat din februarie și au primit 15 goluri în ultimele cinci meciuri de campionat. S-au marcat peste 2,5 goluri în patru din ultimele cinci meciuri de campionat, în timp ce în trei dintre ele nu au reușit să înscrie. Au pierdut trei meciuri consecutive pe teren propriu în campionat, primind două sau mai multe goluri în fiecare dintre ele.

SOUTH


ARSENAL

Arsenal se află în mari probleme înainte de acest meci; au căzut din primele patru după ce au pierdut trei din ultimele patru meciuri. Această întâlnire le-ar putea oferi o șansă de a-și reveni după înfrângerile suferite în fața lui Crystal Palace și Brighton în ultimele două meciuri. Au avut o defensivă proastă înaintea acestui meci, primind două sau mai multe goluri de trei ori în ultimele patru meciuri, dar au avut două meciuri fără goluri în ultimele cinci.

Tunarii au ajuns la cinci meciuri fără să marcheze și vor spera să ia o pauză astăzi. Accidentările unor jucători cheie i-au dat managerului Mikel Arteta o problemă de selecție. Kierney Tierney, Thomas Partey și Takehiro Tomiyasu sunt încă indisponibili, iar un efort de remaniere în ultimul meci s-a întors împotriva lor. Arsenal, pe de altă parte, a câștigat cinci din ultimele șase meciuri în deplasare din campionat și va fi încrezătoare că își va reveni.

Arsenal se află într-un parcurs bun în deplasare și va spera să profite la maximum de el, după declinul anterior. Au pierdut trei din ultimele patru meciuri, dar au cinci victorii în deplasare în ultimele șase meciuri de campionat. Southampton, care se confruntă cu propriile probleme, se va aștepta să profite de problemele lui Arsenal. Ei nu au jucat bine acasă în ultima vreme, prin urmare vom alege victoria lui Arsenal.

PUNCTE CHEIE:

  • Southampton nu are nicio victorie în ultimele șase meciuri.
  • Arsenal are trei înfrângeri în ultimele patru meciuri.
  • Southampton a primit 15 goluri în ultimele cinci meciuri de campionat.
  • Arsenal are cinci victorii în șase meciuri de campionat în deplasare.
  • Patru din ultimele cinci meciuri ale lui Southampton au produs peste 2,5 goluri.