Meniu

ULTIMUL TREN PENTRU WATFORD

WATFORD

Această confruntare din Premier League opune Watford și Brentford pe Vicarage Road. Cu 22 de puncte, echipa gazdă se află pe locul 19, în timp ce oaspeții sunt pe locul 13, cu 36 de puncte. Watford se află la șase puncte de salvare, dar a jucat cu un meci mai mult decât Burnley, care se află cu două locuri mai sus în zona retrogradării. Aceștia au obținut o singură victorie în ultimele șapte meciuri, pierzând cinci și remizând unul. Watford a pierdut nouă meciuri consecutive pe teren propriu și a adunat doar șapte puncte în meciurile de acasă în tot sezonul.

Au 15 puncte în deplasare, ceea ce reprezintă mai mult decât dublul numărului de puncte pe care le au acasă. Vor deveni doar a treia echipă din istoria Premiership care pierde zece meciuri consecutive pe teren propriu dacă vor pierde acest meci. Au pierdut ultimele două meciuri împotriva lui Brentford, același număr de meciuri pierdute în precedentele 16 întâlniri dintre cele două cluburi.

WATF

BRENTFORD

Brentford a avut o perioadă recentă de formă bună, câștigând patru din ultimele cinci meciuri. Bătaia cu 4-1 în fața lui Chelsea pe Stamford Bridge a fost un punct culminant al acestei serii. Au câștigat ultimele două meciuri cu un scor combinat de 6-1. Cele două victorii anterioare ale lui Brentford au fost cu atât mai uimitoare cu cât au venit împotriva a două dintre primele șase echipe din Premier League, Chelsea și West Ham.

Pentru prima dată din sezonul 1976/77, când se aflau în a patra divizie a fotbalului englez, încearcă să realizeze dubla în campionat cu Watford. Brentford, pe de altă parte, nu a reușit să câștige în ultimele șapte deplasări pe Vicarage Road. Pentru prima dată în prima ligă de fotbal din 1947, aceștia încearcă să câștige trei meciuri la rând.

Brentford a obținut 12 puncte în ultimele cinci meciuri, după ce a adunat doar patru puncte în 11 partide între decembrie și februarie. Watford, pe de altă parte, va avea nevoie de o răsturnare spectaculoasă de situație dacă vrea să evite retrogradarea, deși, după forma actuală, este puțin probabil să reușească acest lucru. Cu o victorie sau o remiză în această întâlnire, Brentford va spori dificultățile lui Watford.

PUNCTE CHEIE:

  • În patru din ultimele cinci meciuri ale lui Watford s-au marcat peste 2,5 goluri.
  • Au marcat doar trei goluri în ultimele șase meciuri pe teren propriu.
  • Watford a câștigat doar două din cele 15 meciuri disputate pe teren propriu în acest sezon.
  • În trei din ultimele cinci meciuri ale lui Brentford s-au marcat peste 2,5 goluri.
  • Au pierdut doar unul din ultimele trei meciuri disputate în deplasare.