Meniu

16 Noiembrie 21:45 Finlanda - Franta

FINLANDA

Finlanda va juca împotriva Franței pe Olympiastadionul din Helsinki, unde va lupta pentru victorie. Franța s-a calificat deja la turneu, ocupând primul loc, în timp ce Finlanda se află pe locul doi, cu 11 puncte. Clubul gazdă este conștient că orice altceva în afara unei victorii îi va pune în pericol șansele de calificare la barajul de promovare. Finlanda se prezintă la acest meci în mare formă, după ce a câștigat ultimele două meciuri, inclusiv o victorie cu 3-1 în fața Bosniei și Herțegovinei, în deplasare.

Se află la două puncte în spatele Ucrainei, ocupanta locului al treilea, iar dacă pierde sau remizează, în timp ce ucrainenii câștigă, va fi retrogradată pe locul al treilea. Finlanda are un bilanț mixt pe teren propriu, cu victorii, remize și înfrângeri. Sarcina lor este îngreunată de faptul că au pierdut toate cele trei întâlniri anterioare cu Franța pe teren propriu.

france11


FRANTA

Franța se află în fruntea grupei, încrezătoare în faptul că biletul pentru Qatar a fost cumpărat. Cu patru victorii și trei remize, Franța a trecut cu brio prin campania de calificare. Poate că s-au calificat, dar încă mai au un cuvânt de spus în ceea ce privește cine termină pe locul doi în grupă. În ultimele șaptesprezece meciuri disputate în toate competițiile, francezii au fost învinși o singură dată. Această înfrângere a venit la Campionatul European, când au fost învinși la penalty-uri de Elveția.

Au pierdut doar de două ori în ultimele treizeci de meciuri, ceea ce reprezintă un record fantastic. Cealaltă înfrângere a venit în fața adversarilor lor din această întâlnire, un eșec cu 2-0 pe teren propriu într-un meci amical internațional.

sbt231


Finlanda mizează foarte mult pe acest meci, în timp ce Franța nu este la fel de motivată, deoarece este deja calificată. Finlanda va fi încurajată de victoria împotriva Franței în 2020 și va spera la o victorie pentru a-și asigura locul doi. Dacă va pierde și Ucraina pierde sau face egal, Finlanda va termina pe locul doi.


PUNCTE CHEIE:

  • Finlanda are o singură victorie în ultimele cinci meciuri pe teren propriu în toate competițiile.
  • În nouă din ultimele unsprezece meciuri ale lor s-au marcat sub 2,5 goluri.
  • Franța a terminat fără gol marcat o singură dată în ultimele șaptesprezece meciuri.
  • Ultima dată când Franța nu a reușit să marcheze a fost în înfrângerea cu 2-0 pe teren propriu în fața Finlandei.
  • În cele opt meciuri anterioare dintre cele două echipe, Franța a câștigat șapte meciuri, iar Finlanda unul.


STAI! AVEM ȘI ALTE PONTURI PENTRU TINE

16 Noiembrie 21:45 Cehia - Estonia

BILETUL din 16 Noiembrie.

17 Noiembrie 01:00 Columbia - Paraguay