Meniu

LAZIO, EMOȚII MINIME CU GENOA

LAZIO - GENOA

Lazio Roma, aflată în prezent pe locul 9 în campionat, vede cum se adâncește deficitul său în privința calificării în Liga Campionilor (-11 puncte) și trebuie astfel să învingă de urgență Genoa, prima retrogradabilă, pentru a recâștiga teren în cursa pentru locurile europene. După o înfrângere cu 2-1 la Sassuolo, pe 12 decembrie, romanii au obținut o victorie în deplasare cu Sampdoria de Gênes (3-1) și două remize cu Udinese (4-4) și Galatasaray (0-0) în Ligue Europa. Lazio nu a pierdut decât o singură dată acasă, cu Juventus (0-2) și nu ar trebui să aibă probleme în a scăpa de Genoa.

STATS LAZIO


De trei luni încoace, echipa din Genoa a câștigat primul său meci (1-0) cu Salernitana, marti seară! Această calificare în Cupa Italiei nu ameliorează dificultățile lui Shevchenko, care de trei luni nu a reușit să câștige niciun meci in campionat! Coechipierii lui Pandev au pierdut trei din ultimele patru meciuri: cu AC Milan (0-3), Juventus Torino (2-0) și Sampdoria (1-3). Este Genoa pe cale să piardă al 15-lea meci la rând în Calcio?


Genoa traversează o perioadă dificilă în campionat, cu o singură victorie după 17 zile... Este puțin probabil ca această deplasare în capitala Italiei să amelioreze situația numărului 19. Pariem ca Lazio să câștige și putem chiar vedea ca ambele echipe sa marcheze.


PUNCTE CHEIE:

  • Lazio Roma, pe locul nouă, este la câteva puncte de un loc european.
  • Genoa ocupă locul 18 și este prima în zona retrogradării.
  • Genoa nu a mai câștigat în Serie A din 12 septembrie.
  • Lazio a pierdut o singură dată în cele 11 meciuri disputate pe teren propriu în toate competițiile.
  • Lazio a câștigat 6 din ultimele 7 meciuri disputate pe teren propriu cu Genoa
  • Ambele echipe au marcat in 10 din ultimele 11 intâlniri directe.