Meniu

CAMERUN, DOAR EGAL CU CAPUL VERDE

CAPUL VERDE

Pe Stade d'Olembé, Capul Verde și Camerun își vor disputa ultima confruntare din grupă. Cu trei puncte, Capul Verde ocupă locul trei în grupă, în timp ce Camerun se află pe primul loc, cu șase puncte. Capul Verde are aceeași diferență de goluri ca Burkina Faso, aflată pe locul doi, dar a marcat mai puține goluri. Capul Verde știe că, pentru a avansa, va trebui să facă o surpriză de proporții, deoarece doar o victorie îi va oferi șansa de a trece în runda următoare. În cazul în care vor remiza, vor avea nevoie de ajutorul Etiopiei, care va trebui să învingă Burkina Faso, ceea ce este îndoielnic. Înfrângerea suferită de Capul Verde în fața Etiopiei în cel mai recent meci a fost prima în șase meciuri. În ultimele patru confruntări cu Camerun, au pierdut o singură dată, cu o remiză și două victorii.

camer

CAMERUN

Gazda Camerun a deschis competiția cu două victorii și se află pe primul loc în Grupa A. Dacă nu se întâmplă ceva neașteptat, este aproape sigur că va trece în runda următoare. Ei au nevoie doar de o remiză pentru a-și asigura primul loc în grupă. Camerunul este pe val, având șase victorii în ultimele șase meciuri în toate competițiile. Cea mai recentă înfrângere a fost în preliminariile Cupei Mondiale, când au fost învinși de Coasta de Fildeș. Cu toate acestea, ei au râs la final, calificându-se pentru Qatar înaintea ivorienilor. Camerun nu a pierdut niciodată acasă în fața Capului Verde.

Speranțele de calificare ale Capului Verde sunt pe muchie de cuțit, și chiar și o victorie ar putea să nu fie suficientă pentru a se califica. Camerun este la conducere în această grupă, având nevoie doar de o remiză pentru a se califica ca și câștigătoare a grupei. Camerun este alegerea noastră pentru a câștiga acest meci și a termina pe primul loc în grupa lor.



PUNCTE CHEIE:

  • Patru din ultimele cinci meciuri ale Capului Verde au avut sub 2,5 goluri.
  • Capul Verde marcase în opt meciuri consecutive până la ultimul meci cu Burkina Faso, când a pierdut cu 1-0.
  • În șase din ultimele zece meciuri, ambele echipe au marcat.
  • În cinci din ultimele șapte meciuri ale Camerunului s-au marcat peste 2,5 goluri.
  • Camerun a păstrat șase meciuri fără gol în ultimele zece meciuri.