Meniu

ATALANTA CÂȘTIGĂ ȘI ÎN GERMANIA

BAYER LEVERKUSEN

Manșa retur a meciului dintre Bayer Leverkusen și Atalanta, din 16-imile de finală ale Europa League, se va disputa joi, pe teren propriu. Atalanta conduce cu 3-2 după prima manșă, care s-a disputat la Bergamo. Gazdele vin după o înfrângere cu 1-0 în fața celor de la Köln, în Bundesliga germană, în timp ce oaspeții vin după o înfrângere cu 1-0 la Köln. Aceasta a fost a doua înfrângere consecutivă, după ce au pierdut cu Atalanta la începutul sezonului, și au doar o singură victorie în ultimele cinci meciuri.

Totuși, în trei dintre ultimele cinci întâlniri, Leverkusen a marcat două sau mai multe goluri. Au o singură partidă fără goluri și nu au reușit să înscrie într-unul dintre aceste cinci meciuri, în timp ce în trei dintre ele s-au marcat peste 2,5 goluri. Ambele echipe au marcat în trei din ultimele cinci meciuri și, deși au pierdut ultimele două deplasări din Europa League, au câștigat trei meciuri consecutive acasă în aceeași competiție, marcând două sau mai multe goluri în fiecare dintre ele.

ATAATALANTA

Atalanta, pe de altă parte, vine după un dezamăgitor 0-0 cu Genoa, deși a arătat o îmbunătățire semnificativă în săptămânile anterioare. În ultimele cinci meciuri, au pierdut doar o singură dată și au câștigat de trei ori. Au avut trei meciuri fără gol în precedentele cinci partide și au marcat trei sau mai multe goluri în trei dintre ele. Atalanta, pe de altă parte, nu a reușit să înscrie în două dintre ultimele trei întâlniri revenind din urmă pentru a conduce cu 3-1 în prima manșă, dar Leverkusen a egalat.

Acest lucru ar putea fi crucial în acest meci, deoarece gazdele au nevoie de un singur gol pentru a egala, ceea ce ar trebui să poată face având în vedere forma lor de acasă din Europa League. Atalanta a câștigat trei meciuri la rând în Europa League, va trebui să fie la cel mai bun nivel în acest meci. Trei dintre precedentele cinci meciuri au produs peste 2,5 goluri și au marcat două sau mai multe goluri în fiecare dintre ultimele trei meciuri din Europa League. Atalanta a ieșit din Liga Campionilor, iar precedenta lor apariție în Europa League a fost în 2018. În acest sezon, au un singur meci fără gol primit în trei partide din Europa League.Atalanta are un ușor avantaj în acest meci și speră să își continue seria de victorii în această competiție, în urma căreia a câștigat ultimele trei meciuri. Au marcat două sau mai multe goluri în fiecare dintre ultimele trei meciuri din Europa League, iar meciurile lor au avut tendința de a fi cu scoruri mari. În această competiție, Leverkusen s-a descurcat bine acasă, iar ei vor avea dificultăți în a depăși un deficit de un gol. De asemenea, au mai jucat în meciuri cu scoruri mari și înainte, așa că anticipăm același lucru astăzi. Aceasta are șanse să se marcheze mai mult de 2,5 goluri.


PUNCTE CHEIE:

  • Atalanta are trei victorii în ultimele cinci meciuri.
  • Bayer Leverkusen are o victorie în cinci meciuri.
  • Trei din ultimele cinci meciuri ale lui Leverkusen au produs peste 2,5 goluri.
  • Trei din ultimele cinci meciuri ale Atalantei au produs peste 2,5 goluri.
  • Atalanta a marcat două sau mai multe goluri în ultimele trei meciuri din Europa League.