Meniu

17 Noiembrie 01:00 Columbia - Paraguay

COLUMBIA

Columbia întâlnește Paraguayul în cea de-a 14-a rundă a preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2022 din regiunea CONMEBOL, ambele echipe venind după înfrângeri și înfrângeri. Columbia se află pe locul cinci, cu 16 puncte, în timp ce Paraguay se află pe locul opt, cu 12 puncte. Columbia este una dintre cele trei națiuni aflate la egalitate de puncte, cu 16 puncte, și a pierdut ultimele patru meciuri. Au o înfrângere și trei remize în aceste patru partide.

Au patru meciuri fără gol marcat și au trei meciuri fără gol marcat în ultimele cinci deplasări. Columbia este neînvinsă în ultimele patru meciuri disputate acasă, deși are o singură victorie în acest interval. În calificările pentru Cupa Mondială, nu au reușit să marcheze în trei din ultimele cinci întâlniri pe teren propriu.

paraguay


PARAGUAY

Paraguay vine după o înfrângere cu 1-0 pe teren propriu cu Chile, al patrulea meci consecutiv în care nu a reușit să marcheze, și a pierdut trei meciuri la rând. Au păstrat doar o singură foaie albă în nouă meciuri și nu au reușit să câștige niciunul dintre ultimele cinci meciuri în deplasare în calificările pentru Cupa Mondială.

În calificările pentru Cupa Mondială, nu au reușit să înscrie în ultimele patru meciuri în deplasare. În calificările pentru Cupa Mondială, șapte din ultimele zece meciuri în deplasare ale Paraguayului s-au soldat cu mai puțin de 2,5 goluri. Paraguay a câștigat doar unul din ultimele șapte meciuri cu Columbia, iar în ultimele cinci meciuri a pierdut.

sbt3422


Aceste două echipe nu s-au remarcat prea mult în ultimele întâlniri, care au fost marcate de scoruri mici. Nu anticipăm un meci cu multe goluri, dar cum Columbia joacă acasă, șansele pot fi în favoarea lor. Columbia a dominat și Paraguay, care vine după o serie de înfrângeri în deplasare. Columbia este favorită la victorie.


PUNCTE CHEIE:

  • Paraguay are trei înfrângeri consecutive înainte de acest meci.
  • Columbia are trei remize în ultimele patru meciuri.
  • Columbia are cinci victorii în șapte meciuri împotriva Paraguayului.
  • Paraguay nu are nicio victorie în cinci meciuri în deplasare în calificările pentru Cupa Mondială.
  • Columbia este neînvinsă în patru meciuri pe teren propriu în calificările pentru Cupa Mondială.


ALTE PONTURI:

BILETUL din 16 Noiembrie. Ultimul bilet pe naționale

16 Noiembrie 21:45 Finlanda - Franta