Meniu

17 Noiembrie 01:30 Samba vs Tango pe viată și pe moarte

ARGENTINA

Argentina întâlnește Brazilia pe Stadio del Bicentenario din San Juan, într-un duel în vârful clasamentului. Cu 28 de puncte, echipa locală se află pe locul al doilea, în timp ce Brazilia, care este deja calificată, conduce grupa cu 34 de puncte. Rivalitatea dintre aceste două țări este întotdeauna intensă, dar acest meci va fi cu atât mai mult cu cât brazilienii vor căuta să se răzbune după ce au pierdut finala Copa America în propria țară.

Argentina a câștigat opt meciuri și a remizat patru în calificări, ceea ce face ca ambele echipe să fie neînvinse. În cel mai recent meci al lor, au învins Uruguay cu 1-0 în deplasare. Mai au nevoie doar de o singură victorie pentru a-și asigura un loc la Cupa Mondială din Qatar. Argentina va fi dornică să demonstreze că victoria de la Copa nu a fost o întâmplare, iar o victorie aici i-ar plasa la doar trei puncte în spatele liderului grupei. Campioana din Copa are un record puternic pe teren propriu, pierzând doar o singură dată în ultimele 17 meciuri.

argentina


BRAZILIA

Brazilia se află într-o formă spectaculoasă, câștigând unsprezece din cele douăsprezece meciuri și remizând doar unul. Cel mai recent rezultat a fost o victorie cu 1-0 în fața Columbiei, pe teren propriu. Vizitatorii și-au demonstrat superioritatea, calificându-se cu șase meciuri înainte de final. După ce au fost umiliți în finala Copa pe teren propriu, ei vor fi gata să învingă Argentina.

Singura înfrângere a Braziliei în ultimele douăzeci de meciuri este acea finală. Ei vor căuta o victorie pentru a-și consolida poziția de câștigători ai grupei, lăsând Argentina să lupte pentru locul doi. În toate competițiile, Brazilia a rămas neînvinsă în ultimele douăsprezece meciuri în deplasare. Au primit doar trei goluri în șase meciuri de calificare în deplasare, în timp ce au marcat douăsprezece.

sbt2232


Când aceste două echipe se întâlnesc, forma nu contează, deoarece rivalitatea acerbă face ca orice rezultat să fie de conceput. Cu toate acestea, având în vedere recordurile defensive puternice ale ambelor echipe, un singur gol ar putea determina meciul, prin urmare, mergem cu pariul sub 2,5 goluri. Este posibil ca rezultatul să fie un egal.


ALTE PONTURI INTERESANTE:

17 Noiembrie 01:00 Columbia - Paraguay


PUNCTE CHEIE:

  • Argentina a câștigat ultimele trei meciuri de calificare pe teren propriu.
  • În ultimele cinci meciuri, Argentina nu a primit încă niciun gol, în timp ce a marcat opt.
  • În doar două dintre ultimele nouă meciuri ale Braziliei au marcat ambele echipe.
  • În opt din ultimele zece meciuri ale Braziliei s-au marcat sub 2,5 goluri.
  • Argentina este neînvinsă în fața Braziliei în ultimele șapte meciuri disputate pe teren propriu, ultima înfrângere pe teren propriu având loc în 2009.