Meniu

SEVILLA ÎNVINGE ȘI CAMPIOANA

SEVILLA

Sevilla va întâlni pe Estadio Ramón Sánchez Pizjuán pe Atletico Madrid, ambele echipe au început sezonul cu mari ambiții de a lupta pentru campionat. Cu 34 de puncte, gazdele se află pe locul al doilea, în timp ce oaspeții sunt pe locul al patrulea, cu 29 de puncte. Totuși, cu un meci în minus, Sevilla se află la opt puncte în spatele lui Real Madrid și trebuie să câștige acest meci pentru a reduce diferența la cinci puncte. Sevilla a pierdut o singură dată în ultimele 10 meciuri de campionat, iar acea înfrângere a venit împotriva lui Real Madrid, liderul campionatului. În ultimele cincisprezece meciuri disputate pe teren propriu, Sevilla a pierdut o singură dată, singurul eșec fiind o înfrângere cu 1-0 în fața lui Lille în Liga Campionilor. Doar una dintre ultimele nouă întâlniri ale Sevillei cu Atletico s-a încheiat cu o victorie, iar acea victorie a venit în aprilie. Sevilla nu au mai învins-o pe Atletico de două ori la rând din 2010.


sevilllATLETICO MADRID

Campionii în exercițiu au avut un sezon dificil și sunt deja la 13 puncte în spatele lui Real Madrid, deși au un meci în minus. Au primit un impuls după ce au ajuns în faza eliminatorie a Ligii Campionilor, dar bucuria lor a fost de scurtă durată după ce au pierdut cel maind recent meci cu 2-0 în fața rivalilor lor madrileni. Ei au câștigat doar unul dintre ultimele cinci meciuri de campionat disputate în deplasare, pierdzâ ultimele două meciuri de campionat și egalând numărul de înfrângeri pe care le-au avut în precedentele 23 de meciuri din La Liga. În cele nouă meciuri disputate în deplasare în acest sezon, Atletico nu a reușit să păstreze o foaie albă.


Ambele echipe vor fi conștiente de faptul că orice altceva mai puțin de trei puncte va însemna aproape sigur că speranțele lor la titlu vor fi distruse pentru încă un sezon. Atletico Madrid este cunoscută pentru apărarea sa zgârcită, dar a luptat în acest sezon pentru a păstra o foaie albă. Credem că Sevilla va câștiga sau va remiza acest meci, deoarece este incredibil de greu de învins acasă.


PUNCTE CHEIE:

  • Cinci din ultimele șase meciuri ale Sevillei au avut sub 2,5 goluri marcate.
  • Ultimele trei meciuri disputate pe teren propriu, Sevilla a păstrat poarta intactă.
  • Doar o singură echipă a marcat în cinci din ultimele șase meciuri.
  • Atletico nu a obținut nicio remiză în ultimele șase meciuri.
  • Vizitatorii nu au reușit să înscrie în ultimul meci din deplasare, dar au marcat nouă goluri în cele trei meciuri în deplasare anterioare.