Meniu

JUVENTUS, UN NOU SUCCES CU BOLOGNA

BOLOGNA

În ciuda faptului că a marcat patru goluri în ultimele trei întâlniri, echipa gazdă și-a creat doar două ocazii clare. S-ar putea să le fie greu să depășească o apărare tenace a lui Juventus, care a păstrat un scor alb în trei dintre ultimele patru meciuri. Vizitatorii se confruntă cu accidentări ale unor jucători cheie, în special Dybala, care a fost nevoit să părăsească meciul cu Venezia, scor 1-1, după doar 17 minute. În ciuda accidentărilor, Juve ar trebui să fie capabilă să câștige acest meci cu Bologna.


juveeJUVENTUS

Juventus, aflată pe poziția a șaptea în etapa a 18-a din Serie A, va înfrunta Bologna, aflată la mijlocul clasamentului, în încercarea de a-și relansa sezonul. Vizitatorii au avut un sezon dificil în timpul celui de-al doilea mandat al lui Massimiliano Allegri la conducerea emblematicului club italian. Bătrâna Doamnă se află la 12 puncte în spatele lui Inter și la opt puncte de Napoli, ocupanta locului patru. Dacă vor avea vreo șansă nu doar de a lupta pentru titlu, ci și de a-și asigura un bilet în Liga Campionilor pentru sezonul viitor, trebuie să înceapă să adune o serie solidă de rezultate. Bologna se află pe locul zece, cu 24 de puncte, la patru puncte în spatele lui Juventus.

Cu siguranță vor încerca să pună capăt unei serii de două meciuri pierdute, în care au primit cinci goluri, cel mai recent fiind un eșec cu 2-1 în deplasare la Torino. Juventus vine după o remiză dificilă, 1-1 la Venezia, un meci în care a fost frustrată că a obținut doar un punct, deși a avut mult mai multe ocazii.


Având în vedere că Juventus nu prea luminează clasamentul marcatorilor în acest sezon, acest meci ar putea fi unul cu puține goluri. Allegri se va baza pe apărarea sa tenace pentru a asigura cele trei puncte și ar trebui sa aibă suficientă calitate în această formație pentru a învinge Bologna.


PUNCTE CHEIE:

  • Juventus a marcat în toate meciurile disputate în deplasare în Serie A în acest sezon și 11 din 12 în toate competițiile.
  • Juventus nu a pierdut în fața celor de la Bologna în ultimele 20 de întâlniri, cu 17 victorii.
  • Bologna a pierdut trei din ultimele cinci meciuri pe teren propriu.
  • 15 din cele 28 de puncte ale lui Juve au fost obținute în deplasare.