Meniu

ARSENAL, ELAN SPRE EUROPA

LEEDS

Leeds are probleme în acest sezon, lista de accidentări în creștere fiind un factor important. Bielsa a rămas fără Philipps, Rodrigo, Bamford și Cooper, toți jucători importanți ai echipei, iar revenirea lor pentru meciul cu Arsenal este improbabilă. Kalvin Phillips, în special, a fost o pierdere majoră pentru Leeds, care a încasat 10 goluri în două meciuri de la plecarea sa. Acesta este un exemplu de două echipe care se îndreaptă în direcții opuse, Arsenal terminând în primele patru locuri, în ciuda problemelor și criticilor din acest sezon. În ciuda formei lor slabe din deplasare în acest sezon, au o oportunitate fantastică de a-și menține poziția în campionat împotriva unei echipe Leeds, plină de accidentări și în criză de nervi.

leedede

ARSENAL

Arsenal va merge pe Elland Road pentru a înfrunta o echipă a lui Leeds care tocmai a fost zdrobită cu 7-0 de Manchester City. Marcelo Bielsa va spera la o reacție bună din partea echipei sale, deoarece Leeds a coborât pe locul 16 în clasament și se află în prezent în lupta pentru retrogradare. Cea mai recentă confruntare a tunarilor a fost un triumf pe teren propriu cu 2-0 în fața lui West Ham, în care au fost dominanți, permițând doar un singur șut pe poartă și creându-și mult mai multe ocazii. Echipa lui Mikel Arteta a urcat pe poziția a patra, la un punct în fața echipei lui David Moyes și la două puncte în fața lui Manchester United, care are un meci în minus.


Este dificil să pariezi pe Arsenal atunci când nu joacă acasă, dar cotele sunt prea fantastice pentru a le refuza în acest caz. Vom paria pe victoria lui Arsenal pe Elland Road. Având în vedere că ambele echipe se odihnesc puțin, iar Leeds suferă deja, pariul de sub 2,5 goluri este o opțiune puternică în ceea ce ar putea fi o competiție destul de strânsă.

PUNCTE CHEIE:

  • Arsenal a înregistrat două victorii consecutive, cu un bilanț curat.
  • Leeds are o singură victorie în ultimele șase meciuri.
  • Ultimul meci dintre aceste două echipe s-a încheiat cu 2-0 pentru Arsenal în Carabao Cup.
  • Arsenal a avut probleme împotriva echipelor de top în acest sezon, dar a avut performanțe bune împotriva celor din jumătatea inferioară a clasamentului.