Meniu

MAROC ȘI GABON SE CALIFICĂ CU EGAL

GABON

Gabon și Maroc se întâlnesc în ultima rundă a Grupei C, pe Stade Ahmadou Ahidjo. Gabon are patru puncte după două meciuri, în timp ce Marocul are șase puncte. Gabon are nevoie doar de o remiză pentru a se califica, dar o victorie i-ar plasa pe primul loc în grupă. Au trei puncte avans față de Ghana, ocupanta locului trei, iar dacă pierd și Ghana învinge, ar fi eliminati.

Ei se pot totuși califica în continuare ca una dintre cele mai bune echipe de pe locul trei dacă acest scenariu se desfășoară. Gabon a câștigat doar unul din ultimele cinci meciuri, care a fost împotriva Comorelor la începutul campaniei. Ei au câștigat o singură dată în precedentele cinci întâlniri cu Maroc, iar acel triumf a venit în cea mai recentă întâlnire dintre cele două țări.

gabo

MAROC

Marocul a avut un start fantastic în competiție, câștigând două meciuri la rând și conducând cu ușurință grupa. S-au calificat deja în faza eliminatorie și vor avansa ca învingătoare a grupei dacă vor evita înfrângerea. Marocul a pierdut doar o singură dată în ultimele 31 de meciuri, iar acea înfrângere a venit la penalty-uri împotriva Algeriei în Cupa Arabă. Motivul principal pentru această evoluție remarcabilă este apărarea solidă, care a permis doar un singur gol în ultimele opt meciuri. Recordul lor de goluri este, de asemenea, impresionant, cu 15 goluri marcate în ultimele 15 meciuri.


Gabon va spera ca Marocul să odihnească mai mulți jucători în această întâlnire pentru a le oferi cele mai bune șanse de a reuși o surpriză. Gabon va juca un joc defensiv în acest meci, încercând să obțină o remiză care să le asigure trecerea în runda următoare. Marocul va fi greu de învins, de aceea mergem cu pariul sub 2,5 goluri, deoarece ambele echipe vor avea o mentalitate defensivă. O altă variantă de pariu poate fi ca doar Maroc-ul sa înscrie.

PUNCTE CHEIE:

  • În cinci din ultimele șapte meciuri ale Gabonului s-au marcat sub 2,5 goluri.
  • Gabon nu a marcat mai mult de un singur gol în ultimele șase meciuri.
  • Marocul a păstrat 16 meciuri fără gol primit în ultimele 18 meciuri.
  • Doar în trei ocazii în ultimele 28 de meciuri, Marocul nu a reușit să marcheze, iar toate acestea au fost în egaluri fără goluri.