Meniu

EGAL SPECTACOL ÎN BRUGGE - ANDERLECHT

CLUB BRUGGE

În etapa a douăzeci și una a Ligii Profesioniste belgiene, Club Brugge aflată pe locul 2 se confruntă cu Anderlecht, locul 4. Cu 39 de puncte în 19 zile și o clasare pe locul 2, localnicii au realizat un sezon bun. În Liga Campionilor, aventura a fost de scurtă durată într-o grupă extrem de competitivă, aceștia fiind eliminați după ce au terminat pe locul patru în grupă. După o perioadă secetoasă în campionat, Club Brugge a înviat și are acum patru victorii consecutive, Genk (2-3), Seraing (3-2), Zulte-Waregem (3-0) și, în cele din urmă, peluza lui Louvain (1-4) miercuri seară.

BRUG
ANDERLECHT

Anderlecht, pe de altă parte, a avut un sezon puternic, acumulând 34 de puncte în doar 19 zile. Această echipă mănâncă bine și menține o serie de patru victorii consecutive, în plus a pierdut doar unul din ultimele 13 meciuri de campionat. Anderlecht a învins recent pe Charleroi (1-3), Zulte-Waregem (3-2), Seraing (0-5) și, în fine, Saint-Trond (2-0). De remarcat că această echipă pare a fi lipsită de experiență fizică, deoarece nu a participat la nicio competiție în cupele europene.


În această partidă vom asista la un meci foarte disputat între două echipe care sunt prietene apropiate. Club Brugge pare să pună lovitura fizică pe seama eforturilor depuse în timpul Ligii Campionilor. Anderlecht, pe de altă parte, pare să fie foarte frugală, după cum o demonstrează prestația din fiecare întâlnire. Aceste două echipe se cunosc bine între ele și nu ar trebui să fim surprinși dacă vom vedea multe goluri într-un meci între a doua și a treia cea mai bună echipă ofensivă din campionat. Din acest motiv ne vom concentra asupra celor două echipe care se vor confrunta în acest meci.PUNCTE CHEIE:

  • Ambele echipe tocmai au obținut patru victorii consecutive.
  • Anderlecht a avut o zi liberă în plus pentru că Brugge a jucat miercuri.
  • Cu 41 de goluri marcate, Anderlecht are al doilea cel mai bun atac din campionat. Brugge are al treilea cel mai bun atac, cu 39 de goluri marcate.
  • În ultimele 4 întâlniri, ambele echipe au marcat în toate cele 4 partide.
  • Club Brugge încă nu a pierdut acasă de 9 meciuri.