Meniu

TROYES DĂ LOVITURA LA MONTPELLIER

MONTPELLIER - ESTAC TROYES

Montpellier HSC oprit zborul la sfârșitul săptămânii trecute, după o serie de patru victorii consecutive în Ligue 1. Pe terenul lui RC Strasbourg, echipa lui Olivier Dall'Oglio și-a încheiat parcursul excelent (3-1). În schimb, clubul din Montpellier nu are de ce să fie îngrijorat. A primit gol doar pe final de meci, după ce a terminat partida în inferioritate numerică. Actuala ocupantă a locului opt în Ligue 1 are un meci mai puțin disputat, pe care îl va juca miercuri cu ES Troyes AC. Acesta este un meci care are potențialul de a o ajuta pe Montpellier să revină la victorie.

În Ligue 1, ES Troyes AC se află pe locul 17, cu același număr de puncte aferent primei zone de retrogradare. În ultimele patru meciuri de campionat a obținut doar un punct. Acesta este un scenariu dificil de a fi înainte de a călători pe terenul uneia dintre cele mai bune echipe din campionat.

TROY

Montpellier HSC este una dintre cele mai bune echipe de acasă. Prin urmare, clubul din Montpellier este în deplină încredere pentru primirea lui ES Troyes AC.

PUNCTE CHEIE:

  • Montpellier HSC se află pe locul opt în Ligue 1.
  • Montpellier HSC a câștigat patru din ultimele cinci meciuri.
  • O victorie în acest meci de final ar readuce Montpellier HSC în contact cu primele cinci clasate.
  • ES Troyes AC se află pe locul 17 în Ligue 1.
  • ES Troyes AC a obținut un singur punct din ultimele patru meciuri.
  • ES Troyes AC a pierdut ultimele trei meciuri din campionat.