Meniu

UNION BERLIN MERGE ÎN SFERTURI

HERTHA BERLIN

Pe Olympiastadion, Hertha Berlin și Union Berlin se întâlnesc în sferturile de finală ale Cupei Germaniei. Cu 22 de puncte, gazdele se află pe locul 13, în timp ce oaspeții sunt pe locul 5, cu 31 de puncte. Hertha Berlin a pierdut cea mai recentă confruntare pe teren propriu cu FC Koln, punând capăt unei serii de cinci meciuri fără înfrângere pe teren propriu.

Până acum au avut o tragere la sorți ușoară în Cupă, după ce au învins o echipă din liga a treia în runda trecută și o echipă din afara ligii în prima rundă. Echipa gazdă a rămas neînvinsă în ultimele șase întâlniri dintre aceste două echipe. Ultima dată, Hertha Berlin a pierdut pe teren propriu în fața lui Union Berlin în sezonul 2011, când ambele echipe se aflau în eșalonul secund.

HERTHA

UNION BERLIN

Union Berlin vine după o victorie cu 2-1 pe teren propriu în fața lui Hoffenheim în acest meci. Cu această victorie, se află acum la egalitate de puncte pe locul patru în clasament cu aceiași adversari. Hoffenheim, pe de altă parte, are o diferență de goluri mai mare. Union Berlin a pierdut doar o singură dată în ultimele șapte meciuri, iar acea înfrângere a venit în decembrie, împotriva lui Greuther Furth.

Principalul lor obiectiv va fi calificarea în Liga Campionilor, dar se vor concentra și pe câștigarea Cupei Germaniei în acest derby berlinez. Union Berlin nu a avut probleme în a înscrie goluri în deplasare, nereușind să marcheze decât o singură dată în ultimele 19 deplasări.

Meciurile derby sunt adesea foarte disputate, iar acesta pare să nu facă excepție. Faptul că învinsul este eliminat din turneu sporește emoția. Ne așteptăm ca meciul să fie foarte prudent, ambele echipe fiind dispuși să își asume riscuri limitate. Credem în victoria Union Berlin dar nu excludem și un egal.


PUNCTE CHEIE:

  • Patru din ultimele șase meciuri ale lui Hertha Berlin au avut peste 2,5 goluri.
  • Hertha a păstrat doar două meciuri fără gol în ultimele nouă meciuri pe teren propriu.
  • În ultimele două meciuri ale lui Union Berlins s-au marcat peste 2,5 goluri, dar în precedentele patru au fost sub 2,5 goluri.
  • În ultimele 12 meciuri disputate în deplasare, au păstrat doar două partide fără goluri.